Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
engongem, gözün kaldı dimi çalış seninde ossun :p
nasil ekliyecegimi bilsem eklicektim ama bilmiyorum
yardim edecek varmi..?
cihangirvlbg, ekran görüntünüzü almak için masaüstünüzdeyken klavyeden print screen tuşuna basın. Daha sonra paint ya da benzeri bir resim programı açıp düzen-yapıştır ya da ctrl+v yaparak ekran görüntünüzü programa yapıştırın. Ve kaydedin. http://imageshack.us gibi bir upload sitesine bu resmi yükleyin (jpg,png formatında kaydetmelisiniz resmi) upload sitesinden aldığınız urlyi
şeklinde buraya ekleyebilirsiniz.
bu bizim evdeki hacerin pc si
:p
görmesin furur beni :p
hangimiz düzenliyiz
Sanırım bu daha düzenli gibi bi stil oluşturmuş kendine
Dağınıklılık içinde ayrı bir düzen var gibi
*Deniz*, hahahaaaaaa bencede bencedee :p
anlaşıldı bis aile olarak dağınıkızz :p
cihangirvlbg, ekran görüntünüzü almak için masaüstünüzdeyken klavyeden print screen tuşuna basın. Daha sonra paint ya da benzeri bir resim programı açıp düzen-yapıştır ya da ctrl+v yaparak ekran görüntünüzü programa yapıştırın. Ve kaydedin. http://imageshack.us gibi bir upload sitesine bu resmi yükleyin (jpg,png formatında kaydetmelisiniz resmi) upload sitesinden aldığınız urlyi
şeklinde buraya ekleyebilirsiniz.
ben tesekkür ettigimi saniyordum ama etmemisim sanirim
tesekkür ederim. Bilgi edinmek cok güzel.
acuk topleyem dedim
masa üstümü :hiding: :hiding:
[spoil]
[/spoil]
Yaz temizliği olmuş
Tertemiz olmuş masaüstün eline sağlık
))
*Deniz*, çok dağınık dedin utandım
napim bende topluyem dedim
hahahaaaaa tşklerr
beni masaüstü 30 saniyede bir değişiyor!Ama yinede hangisi denk gelirse!
Benim masaüstü biraz dağınık ve kalabalık arkadaki resmi görene aşkolsun ama buraya koyucam diye nevarsa çöpe salladım! :smiley2046:
Benimki Windows 7 garip gelmesin
mcy94,
herhangi siteye upload edilmiş öyle bir resim dosyası yok
resim eklemesi yaparken kaydettiğin resmi jpg olarak kaydet upload ettikten sonra url sini koy
Pardon benim resim silinmiş başka siteden upload ettim buyrun:
ben koyarsam banlanırım tırsıyorum
cok pasaklı oldugum soylenemez herseyımı arsıvlerım
kıtap gıbı durmazsa gozume bakıyo
****ONUR*****, hemso cok temizsin
D3NiZLi-Li, sagol hemsom senın masa ustunu gorsek diyom :error: :Burda: