Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
mrb arkadasım oncelıkle yapdıgın emeklerden oturu senı tebrıklıyorum.szden br rcam olacakdi bana kanlı yazılarla DJ DUYGUSAL ismi
yazbılirmisinz rca etsem??
KanLi Yazı DerKen
:smilie_shop_010: mrb benimde bir ricam olucak sizden dj ismi istiyorum her renkden mumkunse emeklerniz için tskler dj beste
:emek: tskler

)))
CaWaI MUMKUNSE BIR KAC CESIT ZAHMET OLMAZSA SIMDIDEN TSKLER
schlange34, s.a nasılsınız inşzllah ii sinizdir ben dj yazısı isteyecektim
dj deli ruzgar
bunu birkac cesit yazarsanız sevinirim tsklrrr kolay gelsin yanısıra
RAMAZAN ayı için yazı rica edecektim hoş geldin ramazan 12 ayın sultanı gibi allah kolaylık versin :thx: :thx:
schlange34, s.a nasılsınız inşzllah ii sinizdir ben dj yazısı isteyecektim
dj deli ruzgar
bunu birkac cesit yazarsanız sevinirim tsklrrr kolay gelsin yanısıra
RAMAZAN ayı için yazı rica edecektim hoş geldin ramazan 12 ayın sultanı gibi allah kolaylık versin :thx: :thx:
SLm kardes Ramazan için 3 5 tane hazırLamıştım Sayfa 15 te var ordan begenirsin özeL istekLerin oLursa oNlarıda HazırLarım.. http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=28300&postdays=0&postorder=asc&start=280
schlange34, ben çok tskr ederim zaten gereken herseyi yazmısınız zahmet verecek bi durum kalmamıs elinize yüreginize salık kardesim saolun var olun :harika: dj yayızıyla ilgilenirseniz sadece sevinirim hayırlı ramazanlar cümleten inşallah
ali_bey_42, Ramazan ayına özeL bi Düsüncen varsa eLimden geLdigi Kadar yine yazabiLirim orda oLmayan Sorun OLmaz.
schlange34, allah razı olsun kardeşim aklıma gelen özel bişey yok valla şimdi ne yalan söyleyim yüregine salık inşallah ilerleyen zamanda olursa ricada bulunurum kardeşim saol var ol inşallah :thx:
:masum: :=)=))) mumkunse bende bir dj adi istiyorum beste bir kac renk olursa sevinirim şimdiden tskler .........
SCHLANGE34 ELLERINIZ DERT GÖRMESIN ÇOK TŞKLERRRRRRRRR.
gulsen_34, GüzeL yayınLar HayırLı RamazanLar diLiyorum.
*beste*, isimLer Yukarda Yazdım Hazır GüzeL yayınLAr HayırLı RamazanLar diLiyorum.
schlange34, benim dj yazılarını yazarsanız sevinirim bana durmadan ileti geliyo ama yazılar yok dj deli ruzgar demiştim yazarsanız sevinirim
schlange34, benim dj yazılarını yazarsanız sevinirim bana durmadan ileti geliyo ama yazılar yok dj deli ruzgar demiştim yazarsanız sevinirim
istek çoktu anca sıra geLdi :-) HayırLı yayınLar Şimiden
schlange34, hayırlı ramazanlar allah razı olsun eline yüregine salık allaha emanetsiniz k.i.b tsklrr :harika:
schlange34, hayırlı ramazanlar allah razı olsun eline yüregine salık allaha emanetsiniz k.i.b tsklrr :harika:
Rica ederim güzeL YayınLar diLerim