Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm çok saolun tsklerr güzel olmuss elleirnize saglık bi sitegim daha olacak dj antepli_mehmet diye dönen nik yaparmısnız;_?;? hoş bişey olsa
istekLeriniz en yakın Zamanda Hazır OLacak arkadaşLar
slm çok saolun tsklerr güzel olmuss elleirnize saglık bi sitegim daha olacak dj antepli_mehmet diye dönen nik yaparmısnız;_?;? hoş bişey olsa
Rica ederim GüzeL yayınLar diLerim en yaKın zamanda eLinizde isteginiz
slm hayırlı akşamlar DJ IŞIL SİZLERLE YAZARSANİZ DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE SEVİNİRİM TSKLER KOLAY GELSİN
slm abı bana Dj_DeLi_Mavi ve ayrı DeLi_Mavi YAZARMIISN KAC CESIT
sa. dostlar bn dfe isim gifi isteyecektim:...
aşağıdaki isimlerle ilgisi guzel giflerinizi bekliyorum
ŞİMDIDEN COK COK TSK EDERIM ALLAH RAZI OLSUN
(BİRDE YAZI ŞEKİLLERİ BELİRTTİGİM SEKILDE OLURSA SEVINIRIM BUYUK KUCUM SEKILDE .. ) 
isimler
(
78*AdiL-FM
DJ AdiL-78 SizLerLe
DJ AdiL SizLerLe
DJ AdiL
DJ -PuLi*PuLi-
DJ Laz_53
DJ YanLizLaR RıhTımı
DJ SeMaNuR
DJ ! TunCaY !
DJ ! TunCaY ! SizLerLe
DJ AdiL-78
DJ -PuLi*PuLi- SizLerLe
DJ Laz_53 SizLerLe
DJ YanLizLaR RıhTımı SizLerLe
DJ SeMaNuR SizLerLe
çok çok tesekkür ederim... ellerinize yüreğinize sağlık...
İsimLer ßunlar UMARIM cok deildir coksa lutfen yapmayin sizleri yormak istemem cok cok ozur dilerim yorumlarini bekliyorum
eger yaparsanizda hepsi ayri ayri gif olursa cok sevinirim bu mubarek ramazan gecelerinde cok tsk ederim
çok çok tesekkür ederim... ellerinize yüreğinize sağlık...
Rica ederim GüzeL yayınLar diLerim
sa. dostlar bn dfe isim gifi isteyecektim:...
aşağıdaki isimlerle ilgisi guzel giflerinizi bekliyorum
ŞİMDIDEN COK COK TSK EDERIM ALLAH RAZI OLSUN
(BİRDE YAZI ŞEKİLLERİ BELİRTTİGİM SEKILDE OLURSA SEVINIRIM BUYUK KUCUM SEKILDE .. ) 
isimler
(
78*AdiL-FM
DJ AdiL-78 SizLerLe
DJ AdiL SizLerLe
DJ AdiL
DJ -PuLi*PuLi-
DJ Laz_53
DJ YanLizLaR RıhTımı
DJ SeMaNuR
DJ ! TunCaY !
DJ ! TunCaY ! SizLerLe
DJ AdiL-78
DJ -PuLi*PuLi- SizLerLe
DJ Laz_53 SizLerLe
DJ YanLizLaR RıhTımı SizLerLe
DJ SeMaNuR SizLerLe

Rıhtımındaki ı Lar i iLe degiştirdim Radyoda çıkmaz Diye biLginize
güzeL YayınLar diLiyorum.
Merhaba... Dünkü isteğim yerine geldiği için çok mutlu oldum... Sizden birkaç ricam daha olacak eğer mümkünse...
DOSTLUKLAR FM , DOSTLUKLAR FM'E HOSGELDINIZ , HAYIRLI RAMAZANLAR , RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN, IFTAR SAATI
Sizi yormayacaksa birkaç değişik versiyon özellikle kırmızı ve yeşil yazarsanız sevinirim...
slm bende dj adı rica edicektim hareketli dj peri ve dj_şimdi_sessiz rica ediyorum çeşit biraz bol olursa sevinirim şimdiden tşk ederim :smilie_shop_010: