Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
schlange34, eline yüregine salık abicim çok çok tsklr allah razı olsun başarıdan başarıya koşarsın inşallah :harika:
schlange34, eline yüregine salık abicim çok çok tsklr allah razı olsun başarıdan başarıya koşarsın inşallah :harika:
aLLah cümLemizdende razı oLsun.GüzeL yayınLar diLiyorum.Birdahaki istekLerinde Renk BeLirtirsen daha Güzel oLur sanirim Temaya uyum açısından
schlange34, aminnnnn inşallah abicim harikasın valla bir dahaki sefere inşallah ben bunu düşünmedim o kadar ama senin zevkin harika abi her renge uyum salar hemen hemen :thx:
slm dj musti ve dj musti sizlerle adına kırmızı mavi ve sarı tonlarda çeşitli bi gif çalışması yaparsanız sevinirim.kolay gelsin.tskler...
slm abı özur kusura bakma ama dj sinem olacaktı dj siwnem degıl onu duzeltırmısın abı rıca etsem
sımdıden cok sagol
abı o dj sinem ısmını kırmızı olarak yaparsan cok m olurum sagol kusura bakma unutmusum yazmamısın tekrar yazdım
schlange34, slmm allah kolaylık versin öncelikke kardeşim benim bi ricam olacak dj yazısı dj musti sizlerle ultradamarfm hoş geldiniz çeşitli şekilerde yazarsanız sevinirim şimdiden teşekür ederim allaha emanetsiniz k.i.b byee :thx:
pardon özür dilerim ben renk belirtmedim kırmızı sarı mavi renklerde yazarsanız çok memun kalırım tekrar kolay gelsin :harika: KONYA yazrsanız birde çok iyi olur
GüzeL yayınLar diLiyorum Şimdiden
schlange34, eline salık çok teşekürler abicim :harika: allah kolaylık versin
schlange34, teşekürler eline yüregine salık kardeşim :thx:
schlange34 SLM BENiMDE SiZDEN BiR RiCAM OLACAK BANA BusE VE BusE SiZLERLE DiYE YAZARMISINIZ BUNLAR SIYAH KIRMIZ PEMBE VE MAVi RENKLERDE CEMBER iCERiSINE VE SADE OLANLAR YANI GUZEL DALGALI MALGALI BiSEY OLURSA COK MEMNUN OLURUM SiMDiDEN EMEGiNiZE SAGLIK TSK EDERiM :sevgi:
schlange34, eline salık çok teşekürler abicim :harika: allah kolaylık versin
Teşekür ederim güzeL yayınLar diLerim
Asi_MaVi, Buyur güzeL yayınLar diLiyorum