Zitat von »"dj_zaLim_KraL"«
abıcım sondakı kralın ucundakı treyı koymasaydın daha guzel olacakmıs
Zitat von »"odeon35"«
bütün çalışmalarınızı dikkatle inceliyorum..ellerinize sağlık...ilk safyada boyutu büyük olan resimleri url açıklamanız çok net..ama ben url sini vereceğim bu gifi aynı yolla eklemeye çalışıyorum ama bür türlü resim açılmıyor..anlattıklarınızın dışında bilmediğim birşey mi var ya da ben mi hata yapıyorum..yardımcı olursanız sevinirim.
http://s4.directupload.net/images/090806/wt6i33jo.gif

slm abı www.radyo-masal.net www.alemdeyiz.biz www.taygafm.com yazarmısın 3 cesıttt....?

abi zaLim_KaDeR diye yazarmisin bı kac cesıt temaya koyum yakısır :hihi: :thx:

Zitat von »"d_e_l_i_k_u_r_t"«
iso abim yine isimleri costurmus emege saygılar ellerıne saglık abııı ıyı gunler
abı Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun diye yazarmıısn :a5:
Zitat von »"karakule_1979"«
slm iso kardes dün bi ricada bulunmustum deli kız deli kız sizlerle dj deli kiz üç farkli dönerli sade deli kiz kalp içinde olsun sanirim arada kaynamıs yada ben görmedim kaçinci sayfada oldugunu kolay gelsin emegine saglik

Zitat von »"baba__"«
slm iyi geceler hayırlı kandıller DJ~*~DERYALI~*~NALAN~*~ yazarmısın tsk ederım ellerıne sağlık kandilin mübarek olsun

Zitat von »"imparator-5"«
SELAM YAZILARINIZ HARIKA BENDE BIR KACTANE ISTESEM MÜMKÜNMÜ BIR KACTANE BULDUM ALDIM AMA DEGISIKLIK OLSA SEVINRIIM
SELIN SIZLERLE
HÜLYA SIZLERLE
YUSUF_06 SIZLERLE
LÜTFÜ SIZLERLE
GARIP YOLCU SIZLERLE SIMDIDEN HERSEY ICIN TSK EDERIM

Zitat von »"imparator-5"«
BIRDE MÜMKÜNSE
HÜLYA VE YUSUF SIZLERLE
AL_YAZMALIM_FM HOSGELDINIZ
YAZARMISINIZ
TESEKKÜR EDERIM SIMDIDEN EMEGINE YÜREGINE SAGLIK

Zitat von »"BENNU38"«
SLM..ARKADASLAR BENDE DJ.BENNU DJ. POSBIYIK DJ.MUSTAFA OLARAK DEGÜŞÜK RENKLERDE GÖZE HİTAP EDİCİ ŞEKİLDE OLURSA SEVİNİRM .ŞİMDİDEN TSKLER

[/quote]