Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""[{..MeRVe..}"
"]Selam İSO ABİ BANA Dj Deniz Kızı
Dj Cadı
Dj Merve Yazarmısın Dönen sekilde olsn ama bazılarıda yukarıdan aşağıya olursa cok makbule geçer
Bu Yayın Liste Yayınıdır
Iyı Dınlemeler yazarmısın abım bu degısık renklerde yıne donen sekılde olsn =)
Simdiden cok tşk ederım ellerıne sağlık kolay qelsın[rainbow]
Alıntı sahibi ""rock__""
iso abi ben çok oluyorum biliyorum ama rica etsem =)
Cumbafm dj sweet_ghost 'u kırmızı,beyaz,pembe,mavi renkLerde 100 mb geçmicek şekilde simLi yada parLAyan yaparsan sewinirim
birde
Dj HomeLeSsHeaRT 'ı
kırmızı,pembe,mor,beyaz,sarı,turuncu,mavi,yeşil renkLerinde yazarmısın hepsi 100 mb küçük olursa sevinirim
birde flasli oLarak
CumbaFm Dj HomeLeSsHeaRT iLe keyiFLi DaKiKaLar
çok oLduğumu ßiLiyorum ama yaparsanız çok sevinirim şimdiden ellerinize sağlı teşekkür ederim :birinci: :birinci:
Alıntı sahibi ""dehset-cadii""
:ileributon: seLamınaLeyküm abicim ben daha önce yazmı$tım we takipte ettim ama sanırım bu kadar yoqunLukta arada kaynadı yazıLarım acaba rica etsem
dj*~GöKYüZüM~*
dehset-cadii we dj dehset-cadii
dj yaraLi
we son oLarak
sensizim yazar mısın $imdiden çok te$ekkür ediyorum we emeqine saqLık yaptıkLarını çok beqeniyorum heLaL oLsun wip oLmayıda qerçekten haketmi$tin tebrik ediyorum :geributon:
Alıntı sahibi ""ISOM""
Alıntı sahibi ""dehset-cadii""
:ileributon: seLamınaLeyküm abicim ben daha önce yazmı$tım we takipte ettim ama sanırım bu kadar yoqunLukta arada kaynadı yazıLarım acaba rica etsem
dj*~GöKYüZüM~*
dehset-cadii we dj dehset-cadii
dj yaraLi
we son oLarak
sensizim yazar mısın $imdiden çok te$ekkür ediyorum we emeqine saqLık yaptıkLarını çok beqeniyorum heLaL oLsun wip oLmayıda qerçekten haketmi$tin tebrik ediyorum :geributon:
![]()