Giriş yapmadınız.

kartanesi-özlem

Profesyonel

• Konuyu başlatan "kartanesi-özlem"

• Özel mesaj gönder

21

Sunday, 2.08.2009, 18:50

berdus ben zamnal sana cok tsk etim bana bir tama sözun vardi ve sagolsun yaptin beni kirmadin halal tema yapcaksin unutmadim
simdi allaha cok sukuru kendim az cok yapmaya basladim artik kendi yaptim sablonlari kulancam yakin zamnda alla turkaya ekliyecegim gören arkadaslara alip sablonu deyistire bilirde emek sarfedip oraya konuyorsa insanalra aliyorsa istedikelri sekile cevire bilirlere ya koymuyacksin yada herkese saygi duyacksin belki öyle sekli hocuna gitmeze deyisklik yapa biliri

kartanesi-özlem

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

22

Sunday, 2.08.2009, 19:00

murat_10 bir zaman ben cok tsk etim ona bir tema yap diye sagolsun hala yapacak allaha cok sukuru birzada olsa team yapmayi beceriyorum sablon meselisine gelince yaptin bir sablonu ekliyorsan siteye alan kisilere istedi gibi kulaniri bende sablan yapip koyacam herkese alip istedi gibi kulana biliri bir insan oraya sablon koyaorum diye havaya girmesin bir zamnlara herkese haziri sablon kulaniyorudu zamnla kendi yapiyoru sablonun o gunleri sablan yapan kisilere unutmuyalim lütfen yapilan bir igli basa kakici yapmiyalim

kartanesi-özlem

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

23

Sunday, 2.08.2009, 19:58

gördumuz yok allah razi olsun sablon yapan arkadsalrdan onalrin sayesinde bizde birseylere örenmeye calisiyoruzu ama bukadara böyutleye gerek yok bence insan guru duymasi lazim benim yaptim sablondan harikara yaratiyorlara diye sevinmleri lazim hakli deyilmiyim

denizlerde

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

24

Sunday, 2.08.2009, 20:51

hey allamm sadece gülücem .. baska bisi demiyorummm

hazır sablonları tabiki kullanacaksınız..buna kimsenin bisi dedigi yok zaten..ama kimin sablonunu kullandıysanız bir tsk cok görülmemeli dimi...hazır sablon kullanılarak ortaya cıkarılan harika neymis iste bunu anlayamadım ya neyseee..yetkili arkadas gerekeni yapmıs..tsk ederim berdush

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

25

Sunday, 2.08.2009, 21:25

kartanesi-özlem, ben size sablonu kullanmayin demiyorum,kendim burda hava da atmiyorum sablon ekledim diye,bunu söylemeniz gereksiz.
istediginiz sablonu istediginiz gibi kullanabilirsiniz,ama bi tskr edin ki karsiliginda siz de tskr bekleyin..

kartanesi-özlem

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

26

Sunday, 2.08.2009, 23:48

tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk