ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK
Zitat von »"schlange34"«
ISOM, SenLe poLemige dirmeyecem ama senden ÇaLmadım senin yaptıgın birşeyi kendime maaL etmedim ve haddimide aşmadım aşmamda beni kovma hakkın yok SaygıLı oL az aLda böLümün... senin OLsun dedigini yapacam merak etme...
:sevgi:
Zitat von »"d_e_l_i_k_u_r_t"«
uy uy uy canım abım ısımler cok guzel olmus allah razı olsun senden cok cok cok tesekkur ederımm ellerıne saglıkk canım abım benım :thx:
ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK
Zitat von »"kankamm"«
selamun aleykum iyi geceler BARON*ALP , ALP yazarmısın farklı farklı yazarsanız ısom bey tsk ederız

ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK ABİ RİCA EDİYORUM BİZE NİYE YAPMIYOSUN ATLIOSUN
Zitat von »"kral.6767"«
![]()
BİDE BUNUN AYNISI DJ_SON_KRAL YAPARSAN COK COK SEVİNİRİM ABİ RENGİ MAVİ OLSUN :thx:

( yinede tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim
Zitat von »"sevdayeli"«
tşkler isom emeginize sağlık ama ben ayyıldızlı hareketli olandan istemiştim( yinede tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim
Zitat von »"d_e_l_i_k_u_r_t"«
abim yine costurmus isimlerii emege saygı duymak lazımellerıne saglık abimmmmm ((ÖZGÜR))