Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selamun aleykum iyi tatiller M@Wİ , M@Wİ SİZLERLE ..mavi renk yaparsan sevınırım
yazarmısın tesekkur ederım iyi günler
selamun aleykum abilerin kralı iyi günler iyi tatiller nasılsınn abimm iyisindir ins bana kalp ıcınde BERNA VE SEVDA YAZARMISIN sıyah ve pembe kalbın ıcınde olursa canım abımm cok cok cok tsk ederım canım abımm ellerına saglıkk
slm sizen ricam olucaktı DJ SELEN DJ ZARAM DJ EYLÜL DJ DERYA değişik şekillerde yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ederim kolay gelsin
slm iyi günler DJ ÇİSEM,DJ ÇİSEM SİZLERLE yazarmısın çesıt çesıt tesekkur ederım iyi günler
emegnize saglik cok guzel emegnize saglik birde bana yapabilirmisiniz????
Dj Mustafa Kayseri*fm* hosgeldiniz iyi eglenciler F5 Surumu Icin
Slm MasaL Fm Diye Yazarmisi ABİ bır kac sesıt
schlange34, önce emege saygıyı sen kendin gösder bu kadar hevesliysen yazı yapmaya ac bir bolum git orda yaz burda benim isimi engelleme lütfen yada ben birakem sen devam et bu kacıncı yapısın senin yuzunden isdekleri takip edemiyorum senin yazdıkların ne alaka onu anlamadım :sinirliyim:
emege saygı dıyen arkadasa bakın :x: :x:
saygılı arkadasımm lütfenm terket burayı
slm abim cookk cok sagol ellein dert görmesinnn harikasin ama yazdiklarinin ikitanesi KB si buyuk olmus yani ekran almadi kabul etmedi 100kb den büyük olmus rica etsem tekrardan yazabilirmisin sana zahmet: DJ CANSIN ILE CANDAN DAKIKALARA HOS GELDINIZ ve TASBURUN_KIRELERI DJ MESUT SIZLERLE bunlarin kb si büyük olmuss.: ayrica (((( DJ MESUT SIZLERLE ve DJ TASBURUN_KIRELERI SIZLERLE bunuda yazarsan sevinirim abi sonsuz saygi ve sevgilerimle
SEDA YAZI BUYUDUKCE CB BUYUYOR BIRINCI SAYFADA URL ILE KOYMA TARIFINI RESIMLI SEKILDE YAPTIM ORDAN TARIFEYI BAK URL ILE KOY
TSKLER ISO ABI ELINE EMEGINE SAGLIK NE KDAR TESEKKUR ETSEM AZDİR ELİNE MEGİNE YÜREGİNE SAGLİK WWW.RADYOAVSAR.COM DJ ahmet eker beklerim abi
ISALLAH KARDESIM MUSAT OLDUGUMDA SOZ GEL CEM SAYGILARR