Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
http://www.afreeocx.com/ocx/download/3285/MSCOMM32.OCX
MSCOMCTL.OCX BU ADRESDE VİRÜS VERİYOR Adres Düzeltildi
YARDIMEDİN LÜTVEN COK MERAK EDİYORUM
bayrak fm,
kendimdekini upload ettim buyur üstteki linkten tekrar indir
sagolasın kardes
tesekürederim
beratcan kardes radyoda yayına girecem ama sifreleri girerken hata veriyor bu konuda yardımcı olurmusun
6 defe sildim tekrar yükledim ama yine aynı tesekürler
yayına girecegim sifreleri yazamıyorum hata veriyor
dj panel v2.0 yayına girmek icin acıyoyum yayın sifrelerimi yazamıyorum hata veriyor neden ola bilir tesekürederim. ben bu pogramı cok merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
ne zormus ilk defa güzel bir sey buldum sorun var offfffffffffff
bayrak fm,
radyonuza flatcast ın ana sayfasından girceksiniz burda verillen panelden değil
daha sonra flatcast ın kendi mixer ini iptal edin ve bu açığınız ekranın sağ üst köşesinde mikxer yazısına tıklayın mixeriniz ekrana gelcektir şarkıları içine tek tek alın
bukadar hepsi
mixresi iptal ettim ama mixrer acılmıyor kardes
dj panel 2 hata veriyor kardesim meraklıyım ben bu iste lütven yardım
kardes benim pc de sistem32 diye birsey yok onu nerden yüklemeliyim
Run time error 339
componet MSCOMCTL.OCX OR NE DİYE BİR HATA VERİYOR
SENİNDE BASINI AGRITIYORUM ÖZÜR DİLERİM. ACEMİLİK KÖTÜSEY KARDES KUSURA BAKMA
bayrak fm,
indirdiğin dosyayı rardan çıkart çıkarttığın dosyaya sağ tıkla kopyala de daha sonra alttaki yolu takip et system32 klasörünü bul o klasörde boş bir alana sağ tıkla yapıştır de gelen uyarııyı kabul et bukadar
system32 olmayan pc yi nasl açıyon onu anlamadım
bak yolu tarif ediyim sırayı takip et
Bilgisayarım > C:\Windows\System32
dip not
indirdiğin dosyaya çift tıklarsan o hatayı verir çift tıklamıycaksın yukarıda anlattığımgibi yapcaksın
TESEKÜREDERİM KARDESİM SAGOLASIN
DESİNG TOOL KUTUSUNDAN ANAHTAR AÇIK OLCAK DÜZENLEME YAPMAK İÇİN SONRA EKOLAYZERİN ÜZERİNE SAĞ TIKLIYORUZ AUDİ > DJ MİXER > USE-DJ MİXER SEÇENEGİNİ İŞARETSİZ OLARAK DEĞİŞTİRİYORUZ MİXER KALKIYO SONRA KENDİ SES KARTIMIZI SEÇİYORUZ SONRA MASAÜSTÜNÜN ALT KÖŞESİNDE SES AYARI VAR ORDAKİ OUTPUT SEÇENEĞİNİ İNPUT OLARAK DEĞİŞTİRİYORUZ... SONRA STERİO MİX SEÇENEKLİ OLARAK İŞARETLİ OLUCAK ÖYLE OLMAZSA PC DE ÇALAN SES GİTMEZ RADYOYA... BU KADAR
kardes bende ses cubugu görünmüyor ne yapmalıyım
arkadaslar tesekürederim cok güzel bir paylasım liste yapamıyorum nasıl yapa bilirim birde listeye aldıgım parcanın bir calarken 2 parcaya gecmiyor ne yapa bilirim simdiden tesekürederim
Dj Mixerde Skip yazar onu tıkLadınmı bir sonraki parçaya geçer Liste yayin yapmak içinde Mixeri doldur ve git :-)
bayrak fm,
arkadaşım burda verilen dj mikser programında şarkı bitiminde diger bir şarkıya kendisi otomatik geçmiyceği anlatılmış zaten
lüften sayfayı baştan okuyun sorunuzun tüm cevapları sayfa içine mevcut
Dj Mixerde Skip yazar onu tıkLadınmı bir sonraki parçaya geçer
burda verilen DJ mixerde
Skip seçeneği malisef yok