merhaba herkesee benim bir sorunum varr sizden yardım almak istiyorumm. benim uzun süre takıldığım bir radyo varr fakat bir kaç gündür giremiyorummm. her yolu denedim ama olmadıı bu konuda uzaktan yardım bile aldım fakatt takıldığım radyoya giremedim haylenn ne yapmam gerektiğini bilemiyorummm.. her yolu denedimm ama olmadıı belki siz bir çaresiniz bulursunuz diye düşündümm sizden ricamm bu sorunuma bir çözüm bulabilirmisinizz..?
Merhaba arkadaşlar
ben radyo kurdum kendinickimle dj lik verdiğim arkadaşlarda bu nickle yayin yapmak zorunda kaliyor flatcast.com a kendinickleri ile üye olmuslar ama take of over start stream den işte sid id ve şifre ile girerken benim nickim ile yayin yapiyorlar onlarin nickleriyle yayin yaptiramazmiyiz ?
-----------------------------
diğer bir sorum radyoda chat bölümünü kapatabilirmiyiz ??
CaSaCrisTo, radyoyu hangi isimle actiysaniz diger dj ler de o isimle yayin yapmak zorundadirlar
cünki radyoyu acarken verdiginiz nick ayni zaman da radyonun da ismidir
radyoda chat bölümünü kapatinca radyoya dinleyici gelir mi bilmem,cünki insanlarin amaci zaten hem müzik hem sohbet
ama illaki kapatmak istiyosaniz ;
design tool / sayfaya sag tikla / chat / remove
bunu yapmaniz yeterli olucaktir
merhaba arkadaslar sorunumu kac gundur aramama ragmen bulamıyorum maalesef radyoma gelen arkadaslarım radyoya yazıyor bende yazıyorum amane onlar benı okuyabılıyor nede ben onları ve ortalarıcızıkoluyor gıren nıcklerın kayıtlı kayıtsız aynı hata var
son 2 gundur bu sorun ortaya cıkmıs bulunmaktadır yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım
ask_, arkadasım sanırım sen bu cızık olayını dıyosun kardes eger cızık gelmesınler dıyosan nıcklerın oldugu kısmın ustundekı yazıyı open yap gelen cızıksız gelırr
saika arkadasım tesekkur ederım ayarları tekrar kıontrol ettım fakat sorun hala devam etmekte
nıcklerın ortaları cızık
radyoya gırebılıyorlar yazabılıyorlarda ama benım yazdıklarım onlara gıtmıyor ben onların yazdıklarını gorebılıyorum
nıcklerın ortaları cızık oluyor
veonlar yazarken özelden yazmıs gıbı yazabılıyorlar oda duzelmıyor
atalay_66 cok tesekkur ederım sorun bu kadar kucukmus meger 2 gundur yapmadıgım ayar kalmamıstı )
nıcklerın yanında carpı varmıs acar acmaz yazılanlar goruldu cok tesekkur ederım cok sagol
slm arkadaşlar ben tek pc de coklu giriş nasıl yapılıyor onu soracaktım.birden fazla nıkle yada guest olarak nasıl user cogalıyor.bırkaç yerde görüm kafama takldı.tşk ederım.