Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
mustafa7171,
iyi oku bak
*Deniz* arkadaşım program files'in içinde photoshop stiller klasörüne yükleyin demiş D: klasöründe sende program files varmı mustafa ?
beratcan, ABI BENDE VAR CIFT ISLETIM SISTEMI KULLANIORUM ONDAN DEDIK BIZDE
mustafa7171,
kaç işletim sistemi kullanırsan kullan sonunçta C:klasörü vardır ve o her işletim sistemi için bitanedir bir işletim sistemi içinde sen hiç ikitane Program files gördünmü
ikitane işletim sistemin varsa ikitane de ayrı ayrı bölümlerde program filesin vardır
yani dosyalarının otomatik yüklendiği klasörlerdir onlar oda windows'un bulunduğu bölümdür digerlerini isteğe bağlı olarak sen elle oluşturursun o başka bi durum benim anlatmak istediğim başka
beratcan, abı tamam tartısmayalım sen haklısın yada ben sana anlatamadım ne demek ıstedıgımı
tskler paylasimin icin indirdim
tesekürler emeyine saglık
*Deniz*, emeğine sağlık ben indirdim ve yükledim,paylaşım için teşekkürler.
emegine saglik denizz paylasim icint sk ler:::
hakkini vermek lazim deniz cok hos stiller gercekden indirdim bende cok tesekkür ederim arkadasim, bu arada psd eklentilerini özel bir programla baska programlarlardada aciliyor sadece bilgi icin yazdim bunu....
*Deniz*,
TskLer PayLasım için ellerinize SagLık PayLasım için TskLerr
teşekkürler paylasım için emeğinize saglık...
emeginize yüreginize saglık bende aldım çok teşekkürlerrr
Emeğinize sağlık Meral çok teşekkürler..
Ellerine sağlık paylastıgın için çok tskler
stiller için çok tesekürler Deniz