Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ben hep burdayım . net düşmediği sürece
bende buradayım ama biraz sonra yegenime gidip kalıcam yarın akşam dönerim bu arada allaturkayı ve ps'mi çok özleyeceğim kendi siteme girmiyorum ama buradan çıkmıyorum sitedeki üyeler bana kızmaya başladı,burası insanı bagımlı yapıyor.yarın görüşürüz inşallah.
burdaaaaaaaaaaaaaa :hiding:
ben geldimmmmmmmmmm :mucuk: :olee: :124132: :gelinbakiyim: :d010: :hehe:
burdayım ve gidiyorum hayırlı geceler,allaturkaa ailesine.
AnLaşıLan herkes burda artık tatiL bitti bende burdayım... :olee:
:error: :boee: :0010: burdamıyım neyım
hocam benim hastaneden raporum var coktandir yoktum ama artik burdayim
geldim yeni eklenen temalara baktım yorumlarımı yazdım ve gidiyorum,hayırlı geceler allaturkaa.de ailesi.
DJ~BEYTO, hg hgg geçmiş olsunnnnnn
rapaorunu ilişiğe ekle

yoksa örtmenim kabul etmiyiiii
Yazmama Gerek yok sanırım Zaten burdayım :-) :up:
Sevgili Allaturkaa kalbin kadar temiz olan bu Yoklama bölümünü
bana ayırdığın için öncelikle te$ekkür ederim... :d010:
Eee bende burdayım
wayyyttt
nisa nisa ablamda burdaymiiiissn

hosgorduuumm ben raporu eklemedim ama ogretmene koy yumurtasi ile tarhana getirdim oda beni idare etti torpil yok ogretmen ogrenci yardimlasmasi var
geceler sabah olmasın allaturka dısco bar dolasmasın herkes pc basına ahanda bende burdaymısım
HİÇ AYRILMADIM Kİİİ ZATEN HEP BURADAYIMMM BERATCAN KARDESSS

)
:d010: :wman: :wman: :wman: :wman: :thx: :olee: :497678: gitmeden herkese iyi geceler tatlı uykular :a227:
YAVFFF BEN HEP ZATEN BURADA IDIM HECCC AYRILIRMIYIM..GÖZLERIM KÖR OLACAK NEREDE ISE EKRANA BAKMAKTAN

) PESSS ETMEKK YOKKK HER ZAMANNNNNNNNNNNNN HER ZAMANNNNNNNNNNNNNN BURADAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM EYYYYYYYYY CEMAATTTT

)