Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
BaNa hatice & atilla yazarsanızz sevinirimm güüzeelll vee özel bişeyy olsunn
abi bana da yukardaki hatice ve atilla gibi nur,dj nur yazarmısın rica etsem
dj ismi
selamun aleykum abi hayırlı kandiller DJ Aşkına Eşkiya yazarmısın ellerıne saglık tsk ederımm...
DJ ARZU DÖNERLI OLURSA MEMNUN OLURUM
SLM ARKADASLAR BENIMDE BURDA DJ YAZILARIM VARDI SIMDI BULAMUYORUM;ACABA YENISINI RICA ETSEM YAPARMISINIZ
MEHMET ALI KAYSERILI38 DEGISIK RENKTE VEDE HAREKETLI OLURSA SEVINIRIM :error:

[img]http
://s7.directupload.net/images/090719/wuwq4v6r.gif[/img]
ellerinize saglik
rica etsem dj kelebek yazarmisiniz bir kactane haraketli olursa sevinirim simdiden tsk ler
SLM ABI BIRDE GÖNÜLDOSTLARIFM YAZARMISINIZ HARAKETLI
KraL
KraL SizLeRLe..
Dj KraL
Merve
Yunus
şimdiden tşk ederim
slm ısom abid dj burcuu dj aleyna yazarsan sevınirim bide abi dj sinan ama dik yazim olsun bunlarda ıkıser ucartane varklı yazarsan mınatar kalırım sımdıden elerıne saglık tskrler
ABİ HERZAMANKISI GIBI HARIKA OLMUS TEBRIK EDIYORM SENI HAKKINI HELAL ET ABICIM SENI COK YORUYORZ BU ARALAR SAYGILARIMLA « ~.~PasA~.~
slm kolay gelsin sizden DJ YAKIŞIKLI DÖNENLERDEN BİRDE DİK ŞEKİLDE YAZARSANİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
ismail gardaşım harfler tektek dönen Dj PERWİNN degişik renklerde olsun ltf tşkler
abi bana da yukardaki hatice ve atilla gibi nur,dj nur yazarmısın rica etsem
rica etsem dj kelebek yazarmisiniz bir kactane haraketli olursa sevinirim simdiden tsk ler
SLM ABI BIRDE GÖNÜLDOSTLARIFM YAZARMISINIZ HARAKETLI