You are not logged in.

golge_0315

Trainee

• "golge_0315" started this thread

Date of registration: Apr 11th 2007

• Send private message

1

Tuesday, May 15th 2007, 3:51pm

reklam hakkında

arkadaslar ben yeni bi radyo açtım.flatcast.com a reklam vermek istiyorum.nasıl yaparım.bilgisi olan sölesin lütfen.msn golge_0315@hotmail.com

Date of registration: Nov 23rd 2006

• Send private message

2

Tuesday, May 15th 2007, 6:24pm

Reklam olarak neyi kastediyorsun?

eger radyonun tanitimi icin ise..bizim tanitimimizi kabul etmedi..belki seninkini eder..ilk olarakta sen orada reklam yapmis olursun..ama flatcast kurtarmaz reklam isini..sen birde su kanal d yada atv de denesen en cok bakilan dizilerin altinda gecsin radyonun reklami

Amaaa Flatcast te ana sayfasinda RADYONUNUN isminin cikmasini istiyorsan o zaman Flatcast te kendi kisisel ayarlarinda (admin) ayarlaman gerekiyor.örnek BU link :
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=686

haaa unutmadan ana sayfasinda ILK olarak senin radyonun ismininin gecmesinide istersen o zaman dinleyici sayisi 50 ile rahat ilk sirada olursun :-) ama 5-6 kisi olursa sen son sayfadan aramaya baslaman lazim radyonu:-))

golge_0315

Trainee

• Send private message

3

Tuesday, May 15th 2007, 6:28pm

ya hani flastcast.com varya orda radyo reklamları var.orda çıksın istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.yardım edersen sevinirim

ela

Intermediate

• Send private message

4

Tuesday, May 15th 2007, 6:34pm

Öncelikle Aramiza Hosgeldin Gölge Marleen Arkadasimiz sana bir Link vermis oraya bir bak istersen .Görüntülü olarak Admin anlatmis isine kesin yaricaktir Kolay gelsin :)

xFremderx

Beginner

Date of registration: Nov 8th 2006

• Send private message

5

Tuesday, May 15th 2007, 6:34pm

gogle,MarleenFrancis`in yazdigi gibi ilk sayfada radyonun ismini görebilmen icin dinleyici sayisinin 50 civarlarinda olmasi gerekir ki radyonun ismi orada görünsün yoksa isin zor..sonlara bakman gerekecek radyonu bulman icin...

golge_0315

Trainee

• Send private message

6

Tuesday, May 15th 2007, 6:37pm

ya saten ilk günden 25 kisi geldi
dahada çok olacagini saniyorum insallah...

ela

Intermediate

• Send private message

7

Tuesday, May 15th 2007, 6:39pm

Madem 25 kisi ilk günden gelmis ,dahada cok gelicekmis senin Reklama Ihtiyacin yokmus. ;-)

xFremderx

Beginner

Date of registration: Nov 8th 2006

• Send private message

8

Tuesday, May 15th 2007, 6:39pm

E güzel, basarilar dilerim.... O zaman sen bu gidisle ilk sayfaya girersin reklam parasina gerek kalmadi :))))

9

Tuesday, May 15th 2007, 7:34pm

Radyon kapalıysa listede görünmez kardesim. Online olmak gerekli yani. online olduktan sonra da üst sıralarda yer almak istiyorsan "user online" yani dinleyici sayının bol olması gerekir. Ya zeten senin tanıtıma ihtiyacın yokmus ki ilk günden 25 kisi geldiyse daha ne istiyon valla ...

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" is female

Date of registration: Jan 6th 2007

• Send private message

10

Tuesday, May 15th 2007, 9:27pm

Ilk günde toplam 25 yapmis :girl2:
:D hepsi bir anda online olsaydi iyi olurdu.

maxma

Professional

• Send private message

11

Tuesday, May 15th 2007, 11:08pm

reklam diyorsunda.. flatcast zaten butun radyolari hangi ülke secenegini belirtiysen o ülke listesinde yazio..
yani zaten eksara flatcasta reklam vermene gerek yok
ama dedikleri gibi arkadaslarin sayin kacsa o araliklara bakarsan radyonu görebilirsin..
ekseri bir reklam aranilmiyo yani

• "@gecenin_gezgini@" is male

Date of registration: Jun 9th 2008

• Send private message

12

Monday, June 9th 2008, 3:01pm

selam canlar nasılsınız???benim tek bir sorum olucak benim radyo flastcastta görünmüyor .siz değerli arkadşlarımdan ricam bu konuda bana yardımcı olmanız .yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler canlar...

msn: aybuke1649@hotmail.com