Zitat von »"GuL PeMBe"«
benimde bir ricam olacak sahmet olmaza bir DJ SiLa ile DJ Sevgi KeLeBeGi ve DJ GuLPeMBe rica edicekdim ... basarilarinizin devamini dilerim ve sizi gerekden bu emekleri sarf etdiyiniz icin tsk ederim ...
Zitat von »"61ERKAN61"«
SLM ABI BANADA
DOSTGÜLÜ VE DJ ERKAN olarak en baştakiler gibi rica etsem yaparmısın flashlı olarak lütfennn...
Zitat von »"texaslı"«
slm abi rica etsem banada birkac çeşit dj benim dünyam yazarmisiniz özellikle kalp içinde ve dönerli olursa sevinirim şimdiden çok tşk ederim saglıcakla kalın...
:thx:
Zitat von »"AKINCI-10"«
ABI YARDIMLARIN ICIN TESEKKURLER ELLERIN DERT GORMESIN GUZEL OLMUS
SAĞOLASIN
Zitat von »"superisi"«
slm elinize sağlık banada DJ B@LIM yazarsanız çok sevinirim emeginize sağlık şimdiden tşkrlr![]()
Zitat von »"nur_42"«
slm rica etsem dj nur,dj nur sizlerle yazabilirmisinizz
Zitat von »"disconnect17"«
İyi Günler Abim Bana Değişik Şekillerde MaRaL KaRDeLeN GüL ve YaKaMoZ ve HaZaN Yazarsan Sevinirim Şimdiden Tşkler..
İyi Günler Abim Bana Değişik Şekillerde MaRaL KaRDeLeN GüL ve YaKaMoZ ve HaZaN Yazarsan Sevinirim Şimdiden Tşkler..İyi Günler Abim Bana Değişik Şekillerde MaRaL KaRDeLeN GüL ve YaKaMoZ ve HaZaN Yazarsan Sevinirim Şimdiden Tşkler..
Gelişmiş editöre geç
Zitat von »"by-ilker06"«
ISOM, abi supersin emegine saglik :harika:
Zitat von »"GuL PeMBe"«
gercekden mükemmel olmus ellerinize emeginize saglik basarilariniz devamini dilerim tek kelimeyle harrika olmus tekrardan tsk ederim
:thx:
Zitat von »"nur_42"«
tesekkürler abiiii süpersin emeğine sağlık