Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm rica etsem dj nur,dj nur sizlerle yazabilirmisinizz
İyi Günler Abim Bana Değişik Şekillerde MaRaL KaRDeLeN GüL ve YaKaMoZ ve HaZaN Yazarsan Sevinirim Şimdiden Tşkler..
İyi Günler Abim Bana Değişik Şekillerde MaRaL KaRDeLeN GüL ve YaKaMoZ ve HaZaN Yazarsan Sevinirim Şimdiden Tşkler..İyi Günler Abim Bana Değişik Şekillerde MaRaL KaRDeLeN GüL ve YaKaMoZ ve HaZaN Yazarsan Sevinirim Şimdiden Tşkler..
Gelişmiş editöre geç
ISOM, abi supersin emegine saglik :harika:
SLM ABI BANADA
DOSTGÜLÜ VE DJ ERKAN olarak en baştakiler gibi rica etsem yaparmısın flashlı olarak lütfennn...
slm abi rica etsem banada birkac çeşit dj benim dünyam yazarmisiniz özellikle kalp içinde ve dönerli olursa sevinirim şimdiden çok tşk ederim saglıcakla kalın...
ABI YARDIMLARIN ICIN TESEKKURLER ELLERIN DERT GORMESIN GUZEL OLMUS
SAĞOLASIN
:thx:
ISOM, abi supersin emegine saglik :harika:
gercekden mükemmel olmus ellerinize emeginize saglik basarilariniz devamini dilerim tek kelimeyle harrika olmus tekrardan tsk ederim
tesekkürler abiiii süpersin emeğine sağlık
abi sana zahmett bide dj asse ,dj gül,dj fatoş,dj fato dj ayşegül yazabilirmisin değisik olsun
slm bende dj devozione ve dj yaren yazabilirmisiniz birkac tane ilginize tşk ederim şimdiden
slm isoabi nasilsin iso abi bana bi Dj kaya yazarmisin dönenlerden olsun sana zahmet şimdiden ellerine saglik
gercekden mükemmel olmus ellerinize emeginize saglik basarilariniz devamini dilerim tek kelimeyle harrika olmus tekrardan tsk ederim
eyvallah saolun begendinize sevindim
tesekkürler abiiii süpersin emeğine sağlık
elinize sağlık çok güsel omuş ama rica etsem başka şekilerdede yaparmısınız pembe ve yeşil renklerde istiorum çok saolun

DJ B@LIM
isom apicimm bana bir siir yazarmisin koymayi ogrendim

simdiden tsk ediyorm apimm