Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Mavi Index Süper bisey
Önizleme : [edit onizleme calismiyor]
[Kabuss] belirtilen dosyaları ekledi:
indx3.txt
(5.12 kB - 419 defa indirildi - en son: 30.09.2025, 18:38)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (4.06.2011, 17:00)
Hoş ßir ÇaLışma Çıkarmışsın Emeğine SağLık
tşkler
güzel paylaşımın için saol
Güzel olmuş gerçekten sade ve şık ellerine saglık...
Emegine Saglik..Cok Güzel Olmus..Tskler Paylasim Icin
[Kabuss] , Emegine SagLik Güzel PayLasim İçin Tskler
walla çok güzel index. fakat radio boyutları keşke 800* 600 olsaydı daha bi güsel olacaktı.
Emegine Saglik..Cok Güzel Olmus..Tskler Paylasim Icin
walla çok güzel index. fakat radio boyutları keşke 800* 600 olsaydı daha bi güsel olacaktı.
eh olacak o kdr bir defakine onu da yaparim :lol:
emeğine sağlık cok güzel olmuş..
Tabi Nedemessin Süpermis Siteye Koydugun Sitrip Viruslarda Süpermis Ayipya Bizde inanip Tikliyoruz Viruslu Site Tiklamayin....... :x
Tabi Nedemessin Süpermis Siteye Koydugun Sitrip Viruslarda Süpermis Ayipya Bizde inanip Tikliyoruz Viruslu Site Tiklamayin....... :x
Kardes pardon ama o benden kaynaklanan bir sorun deil o mynet ten acilan sitelerde hep var
elimden gelse düzeltirim ama gelmedigi icin özür dilerim
Kardes pardon ama o benden kaynaklanan bir sorun deil o mynet ten acilan sitelerde hep var
elimden gelse düzeltirim ama gelmedigi icin özür dilerim
[Kabuss] ,
arkadaşım yanlış yönlendirme yapma virüs felan yok ben baktım ben tıkladığımda bi uyarı vermiyor
kaldıki benim virüs programımda lisanslıdır olsa bende verir
kullandığın virüs programından kaynaklanan problem olabilir
bazı virüs programları net sayfalarında gezinirken o uyarıyı verebilir ovirüs anlamına gelmez
[Kabuss] ,
arkadaşım yanlış yönlendirme yapma virüs felan yok ben baktım ben tıkladığımda bi uyarı vermiyor
kaldıki benim virüs programımda lisanslıdır olsa bende verir
kullandığın virüs programından kaynaklanan problem olabilir
bazı virüs programları net sayfalarında gezinirken o uyarıyı verebilir ovirüs anlamına gelmez
ewet bende $A$irdim arkada$ öyLe deyince saoL Karde$
[Kabuss] , tşkler güzel paylaşımın için
ELLerine saqLık Çok Hoş bi index oLmuş.. =)