Deniz kardesim gercekten hayranlikla baka kaldim emegine yüregine saglik cok güzel bir tema ama bende kullanmak isterdim ama nasil alacagimi bilemiyorum burdan almanyadan inci yardimi olurmusunuz ? saygilarimla...
incigül, temanın altında indir var ona tıklayıp pcnize indirebilirsiniz temayı daha sonra yayında Design Toll-Preset-İmport From file-Temayı seçip Aç seçeneğine tıklıcaksınız ve Tolls penceresinde tema ismine çift tıklamanız yeterli!
Aramayı kullanırsanız fcp temaların nasıl eklendiği hakkında daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
deniz kardes 5senelikyayin tercübem var amasadece merak ettigim hareketli temalarin hepsinin radyoda acilmadigi burda göründügü gibi ekrandaki tam hareketin her temada acilmadigi bazilarindada indir butunu yok zaten . BENIM MEREK ETTIGIM BU ZATEN
ok tskrler buydu merak ettigim ama keske bu sekil olsaydi baska bir özellik veriyor ekrana ayrica basirinin devamini dilerim deniz kardes temaöarini büyük bir zevkle kullanacagim basarilar..
merhaba ben sizden birsey rica edecektim bana bir tema yaparmsiiniz benim dj nikim dj günesim günesle ilgili bir tema istiyorum benim icin yaparsaniz sevinirim tsklerimi sunarim size kolay gelsin