Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm iso abi bana bi dj yaraliceylan siyah ve beyaz renkte yazarmisin
slm sayın abıcım delı ruzgar dıye cesıtlı renklerde yazarmısın rıca etsem kırmızıda olsa guzel olur
DJ_MASALKIZISELANA DİYE YAZARMISIN YESIL RENKTE OLSUN HANI MASALKIZI YAZISI SELANANIN ICINDEN DONSUNN O GUZEL OLUYOO SIMDIDEN TSKLER
slm
bende sizden yabangülü-elif ismini ricaediyorum yaparsaniz sevinirim simiden tesekkür ederim
ya ben bi ara dj bASKentli istemiştim bulamadim bi daha yapabilirmisin acaba rica etsem
biraz çeşit yapabilirsen sevinirim yukardan aşagı doğru falanda olsun mümkünse şimdiden teşekkür ediyorum emeğine sağlık :harika:
slm abi bizim içinde dj sevgi dj elif dj emrah yazabilirmisin acaba değişik bir kaçtane simdiden tşk ederim
KANKA BEN DJ YAZILRI GORUYORUM YAZILAR BUYULUYO KUCULUYO GUZEL BISEY YAA BANADA OYLE BISEY YAZSANA DJ HARUN ÖZSOY DİYE SİMDİDEN TSKLER
slm iso abi bide dj Derya sizlerle deryayla eglenceye hoşgeldiniz yazarsan çok sevinirim sari ve turuncu renkte
selam abi önce kolay gelsin emegine çok çok tşkr ederim abi senden ricam
CANNURSANİ______________CANNURSANİ SİZLERLE______________DOST NURSANİ____________________DJ YASAR___________SUNUCUNUZ DJ YASAR_____________RADYO-YASAR FM________________MAHZUNİCİLER FM____________RADYO HURMAN FM__________ bunlardan abi çeşitli örnekli yazarsanı sevinirim haydi kolay gele
bu yazilarin hayal olanindan yaparsaniz cok sevinirim cok tsk ederim
emeginize ellerinize saglik
tskler ismail emegine saglik allah razı olsun
sizdende allah razi olsun kardewsim
slm sayın abıcım delı ruzgar dıye cesıtlı renklerde yazarmısın rıca etsem kırmızıda olsa guzel olur
DJ_MASALKIZISELANA DİYE YAZARMISIN YESIL RENKTE OLSUN HANI MASALKIZI YAZISI SELANANIN ICINDEN DONSUNN O GUZEL OLUYOO SIMDIDEN TSKLER
slm
bende sizden yabangülü-elif ismini ricaediyorum yaparsaniz sevinirim simiden tesekkür ederim
ya ben bi ara dj bASKentli istemiştim bulamadim bi daha yapabilirmisin acaba rica etsem
NOT ISDEGINIZ YAPILMISDI GERIYE BAKARSANIZ BULURSUNUZ