Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ıso kardes ısımler ıcın cok sagol sana kolay gelsın :olee:
EYVALLAH KARDESIM
tesekkürler iso abi
:thx:
benım istek yazımı yazmamısın iso amca...
En basta dj isimleri arasında benim nie adım yok bakim ben dj deilmiyim
HAKAN SEN KENDIN NE OLMUSUN PC BEN SENDEN ÖRENDIM DALGAMI GECIYON KIRMIYEM KEMIKLERINI HAHAHHAHA
banada ögrete yardim edim abicigim yorulmaniza üzuluyorum :cry:
SELAM ABİ BANA KALBİN İCİNDE VOLKAN YAZARMISIN SIMDIDEN COK COK TSK EDERIM ELLERINE SAGLIK ABI
SELAM ABİCİGİMM İYİ AKSAMLARRR BANA kaptan34,kenan öbürleri gibi abimm kalbin cicegin icinde yazarsan cok secınırım 100 kb gecmesın sımdıden cok cok tsk ederım ellerıne saglıkkk
tskler abi emegine saglik
kırşehir, http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24611&postdays=0&postorder=asc&start=0 bu basligi okursaniz 100 kb gecen yazilari koyabilirsiniz kolay gelsin
turgay sizlerler yazabilirmisniz
DJ İSMİ
Bana da DJ Beyza yazarmisiniz birde kartanesifm yazarsaniz sevinirim.. tskler
birde Beyza sizlerle yazarmisiniz ...
DJ HASAN Yazarmisiniz birde rica etsem ... tsk
kanka teşekkür ederim ellerine emeklerine saglık
slm ismail cok tsk ederım zamanını ayırıp yaptıgın ıcın emegıne yuregıne saglik son birsey daha rica etsem senden dj ejder ve dj cabir yazarmısın kırmızı beyaz olsun dj nur beyaz cok oluyorum ama cok güzel oluyor simdiden tskler