Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
istediğim gif bu idi...
emegıne yuregıne saglık ıso tskler
ISOM tüm çalışmaların için teşekkürlerrrrrr..sağol varol
:sevgi:
Isom istediğim gif için teşşkürler..Ama özür dilerim.Bie şeyi yazmayı unutmuşum..Bunun boyutu 100 kb üzeri.Eğer bunun altına düşürmek mümkünse yenisini rica edeyim.Ama boyutu 100 kb nin altına düşmüyorsa canın sağ olsun.Başarılar diliyorum
kardes bazı yazılar 100 mecbur gecıyor birinci sayfada resimli tarife koydum url ile koyun sıkıntı olmaz
emegıne yuregıne saglık ıso tskler
eyvallah cinarhan
slm arkadas ben rica etsem HÜSEYIN YAZARMISIN KIRMIZI RENK PIRLANTALI OLAN YAZILARDAN
HÜSEYİN DİYE
ıso kardes ısımler ıcın cok sagol sana kolay gelsın :olee:
SELAM ABİCİGİMMM BANA KALP İCİNDE AYNUR YAZARMISIN FARKLI FARKLI OLSUNNN BI DE KUMAR GÖZLÜM YAZARMISIN ABİİİ KUMAR GÖZLÜ DÜZ HAREKETLI OLSUNNN 100 KB GECMESIN SIMDIDEN COK COK TSK EDERIM ELLERINE SAGLIKK ABIII
selam abi bana dj yazilari boyutlari 100 den kucuk olursa sevinirim degisk sekillerde bir kacatane
dj ilker
düsseldorf
benım istek yazımı yazmamısın iso amca...
En basta dj isimleri arasında benim nie adım yok bakim ben dj deilmiyim
İSMAİL KARDES bana DjHAZALIMM, DjPERWİN, DjİZZET, DjGECE KUŞU, DjHİLECAZ, DjKATLAN degişik karekterlerde ve 100 kb den küçük ltf
selam kardes sizden ricam dj lerim icin dj berivan dj hasretim ve dj makinist icin havai fisekli ve hareketli gifler simdiden tesk.
gardaşım DjKARTANESİ ek olarak özr dilerim unutmuşum
SELAM ABİ BANA KALBİN İCİNDE VOLKAN YAZARMISIN SIMDIDEN COK COK TSK EDERIM ELLERINE SAGLIK ABI
slm arkadaşım
bana dj aslı dj stella yazarmısın bir kac ceşit olsun şimdiden eline yüregine saglık arkadaşım
slm arkadas ben rica etsem HÜSEYIN YAZARMISIN KIRMIZI RENK PIRLANTALI OLAN YAZILARDAN
HÜSEYİN DİYE