Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ayni renkler ve sekilde bende istiyomm yazmistin bana biliyom ama seni biraz ugrastiracam

) dj suskun ve SuSKuN yazabilirmisin acaba???
asiiikiz,
bir geri sayfada sizin için birkaç gif yapılmış biraz sabırlı olursanız diger isteklerinizde sırası gelince yapılcaktır
şimdi sizin yazdığınız sayfa 122 ama belki arkadaş hala 110. sayfadan istekleri takip ederek geliyor değilmi ama
evet biliyorum bana yaptigi kalpliydi onlarda güzel olmustu zaten yazdimda bana yapmistin diye acelesi zaten yok ne zaman zamani olursa o zaman yapsinn benim icin ben beklerim..eger yapmazsada hic önemli degil nede olsa oda bi insan ugras veriyo .. cok tsk ederim gercekten yazilarini icin
cok tsk ederimm hepsi cok güzel olmusss emegine saglikk
rica asikiz gule gule kullan
abıcım cok tsk ederım her zaman kısı supersın
her zamanki gibi süpersinn :hihi:her zamanki gibi süpersinn :hihi:
slm dj kanka yazabilirmisiniz simdiden tsk ederim
emegine yüregine saglikk cok cokk tsk ederimmmm
iyi aksamlar isom kardesim ben birkac kez HAYAL nicki rica ettim ama benim nickim boyle burdakiler gibi suslu olmamis 3 tane gordum ama cok sadeydi eger mumkunse benim nickimide boyle guzelelerden yapamisin bi kactane hayal sizlerle de olabilir o kalpli olan kirmizili cok guzl simdiden cok tsk ederim emeginize ellerinize saglik
abıcım cok tsk ederım her zaman kısı supersın
EYVALLAH PASA
her zamanki gibi süpersinn :hihi:her zamanki gibi süpersinn :hihi:
TSK EDERIM DELI KIZ SIZIN YUZEGINIZIN GUZELLIGI
emegine yüregine saglikk cok cokk tsk ederimmmm
EYVALLAH ASI
iyi aksamlar isom kardesim ben birkac kez HAYAL nicki rica ettim ama benim nickim boyle burdakiler gibi suslu olmamis 3 tane gordum ama cok sadeydi eger mumkunse benim nickimide boyle guzelelerden yapamisin bi kactane hayal sizlerle de olabilir o kalpli olan kirmizili cok guzl simdiden cok tsk ederim emeginize ellerinize saglik
isdediginiz gifi alıntı yapın yada tarif edin yoksa sıradan yapar gecerim kardes mumkunse alıntı yapınki bilemm saygılarr
iso abi ben bi yazidaha istesem Dj Gamzeli_58 sizlerle
şimdiden teşekkürler
selam isom eda istiyorum özellikle altin rengi gümüş pembe nede kırmızı yani basında dj yazmayacak sadece eda bıde lütfen radyodamla die yazarsan tsk ederim simdiden
ISOM tüm çalışmaların için teşekkürlerrrrrr..sağol varol
Isom istediğim gif için teşşkürler..Ama özür dilerim.Bie şeyi yazmayı unutmuşum..Bunun boyutu 100 kb üzeri.Eğer bunun altına düşürmek mümkünse yenisini rica edeyim.Ama boyutu 100 kb nin altına düşmüyorsa canın sağ olsun.Başarılar diliyorum