Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
mrb dj ezel yazarmısın rica etsem renk koyu yeşil olursa sevınırım:-) şimdiden tşkr ederimm

)))
sagol ısocan ellerıne saglık cok tsk ederım ama rıca etsen sana bu ısınlerı kalp ıcınde yapa bılırmısın dj seko dj serkan dj serpil dj ılos dj esra bunları kalp ıcınde yaparsan cok sevınırım sımdıden ellerıne saglık kolay gelsın
:harika:
merhaba bana dj ezgisu yazabilirmisin degisik renklerde ve sekillerinde simdiden tesekkür ederim
isom abicim ozaman klasik bir sekilde
Dj Romantik yazarmisin
emegın ıcnı tsk ettım
COK TESEKÜR EDERIM ELLERINE SAGLIK HARIKA OLMUS SENI KIZDIRSAM COK ÖZÜR DILERIM SENDE HAKLISIN SANA COK YÜK OLDUM BAGISLA
ESTAFURULLAH CAN BEN SEVEREK YAPIYORUM YARDIMCI OLMAK HOSUMA GIDIYOR SEN YANLIS ANLADIN SANIRIM BENI
selam abiciğim hayırlı tatıller bana kalp icinde ÖZGÜR YAZARMISIN 100 kb gecmesın farklı renklerde yazarsan cok cok cok tesekkur ederımm abımmm sımdıden elıne saglık
selamlar..kolay gelsin
ben aşağıdaki url adresi ile yaptığınız gif i DJ NUR olarak rica etsem
şimdiden teşekkür ederim...
YUKARDAN ASAGA DICEY ISMI
DJHALODAYIM2
DJİSOCAN
DJSEVİLCAN
ARKADASIM SEN TAKIP ETMIYORMUSUN ANLAMADIM HEMEN HEMEN HER SAYFADA VAR LUTFEN TAKIP ET YADA ALDIKDAN SONRA BIR TESEKUR YAZDA ALIP ALMADIGINI GÖREM ALDIGINI BILEM HIC DEGILSE
selam abimmm iyi tatiller bana bi de kalp icinde dj gülüm , gülüm yazarmısın abimm farklı farklı renkler olursa cok sevinirimm sımdıden cok cok tesekkur ederımm abimm 100 kb gecmesınn ellerıne saglıkkkk
selamlar
ben aşağıda url adresini vereceğim gif için DJ NUR rica etsem..şimdiden teşekkür ederim
selamlar
aşağıda vereceğim gife ait url yi YAYIN İZMİRDEN olarak yapabilirmisiniz
ellerinize sağlık şimdiden
mrb dj ezel yazarmısın rica etsem renk koyu yeşil olursa sevınırım:-) şimdiden tşkr ederimm

)))
COK COK COK TESEKKUR EDERIM ABIMMM YAZILAR ICIN ELLERINE SAGLIKKK
COK COK COK TESEKKUR EDERIM ABIMMM YAZILAR ICIN ELLERINE SAGLIKKK
GULE GULE KULLAN KARDESIM
banada bende istiyorum bende bendee :-)
Dj Tuzzlu olsun lutfeennn selam sevgiler tsk lerrr..
cok tsk ederimm hepsi cok güzel olmusss emegine saglikk