)))
Zitat von »"~.~PasA~.~"«
isom abicim ozaman klasik bir sekilde
Dj Romantik yazarmisin
emegın ıcnı tsk ettım
Zitat von »"mechuullll"«
DJ MECHUULLLL VE DJ MAHKUUMMM İYİ ÇALIŞMALAR...

Zitat von »"asd54asd54"«
COK TESEKÜR EDERIM ELLERINE SAGLIK HARIKA OLMUS SENI KIZDIRSAM COK ÖZÜR DILERIM SENDE HAKLISIN SANA COK YÜK OLDUM BAGISLA
Zitat von »"kırşehir"«
selam abiciğim hayırlı tatıller bana kalp icinde ÖZGÜR YAZARMISIN 100 kb gecmesın farklı renklerde yazarsan cok cok cok tesekkur ederımm abımmm sımdıden elıne saglık

Zitat von »"odeon35"«
selamlar..kolay gelsin
ben aşağıdaki url adresi ile yaptığınız gif i DJ NUR olarak rica etsem
şimdiden teşekkür ederim...
Zitat von »"asd54asd54"«
YUKARDAN ASAGA DICEY ISMI
DJHALODAYIM2
DJİSOCAN
DJSEVİLCAN
Zitat von »"kırşehir"«
selam abimmm iyi tatiller bana bi de kalp icinde dj gülüm , gülüm yazarmısın abimm farklı farklı renkler olursa cok sevinirimm sımdıden cok cok tesekkur ederımm abimm 100 kb gecmesınn ellerıne saglıkkkk

Zitat von »"HaYaL FM*."«
iyi gunler bende rica etsem iki tane HAYAL ve digeride DeNiZ simdiden cok tsk ederimm saolun kolay gelsin

Zitat von »"odeon35"«
selamlar
ben aşağıda url adresini vereceğim gif için DJ NUR rica etsem..şimdiden teşekkür ederim
![]()
Zitat von »"odeon35"«
selamlar
aşağıda vereceğim gife ait url yi YAYIN İZMİRDEN olarak yapabilirmisiniz
ellerinize sağlık şimdiden
Zitat von »"gardenya_kejem"«
mrb dj ezel yazarmısın rica etsem renk koyu yeşil olursa sevınırım:-) şimdiden tşkr ederimm)))

Zitat von »"derbeder34"«
sagol ısocan ellerıne saglık cok tsk ederım ama rıca etsen sana bu ısınlerı kalp ıcınde yapa bılırmısın dj seko dj serkan dj serpil dj ılos dj esra bunları kalp ıcınde yaparsan cok sevınırım sımdıden ellerıne saglık kolay gelsın
:harika:

Zitat von »"asiiikiz"«
merhaba bana dj ezgisu yazabilirmisin degisik renklerde ve sekillerinde simdiden tesekkür ederim

Zitat von »"kırşehir"«
COK COK COK TESEKKUR EDERIM ABIMMM YAZILAR ICIN ELLERINE SAGLIKKK