Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
DENİZ EMEKLERİNE SAĞLIK HARİKA BİR TEMA .
Paylasim icin tskler cok güzel olmus ellerinize saglik.
süüpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ötesii emegine yüregine sahlikkk ilk defa bir temayi bu kadar cok begendimmm muhtesemm yyaaa
deniz abla heramankısıs gıbı harıkasın
paylasım ıcnı tsk ederım
Re: Yürek Yaram [Flatcast Preset] By Deniz
Edit-alıntı yaparak cevap yazmayın iki kelime yazmak çok zor değil!
yine süper emegine saglik
Deniz kardesim gercekten hayranlikla baka kaldim emegine yüregine saglik cok güzel bir tema ama bende kullanmak isterdim ama nasil alacagimi bilemiyorum burdan almanyadan inci yardimi olurmusunuz ? saygilarimla...
incigül, temanın altında indir var ona tıklayıp pcnize indirebilirsiniz temayı daha sonra yayında Design Toll-Preset-İmport From file-Temayı seçip Aç seçeneğine tıklıcaksınız ve Tolls penceresinde tema ismine çift tıklamanız yeterli!
Aramayı kullanırsanız fcp temaların nasıl eklendiği hakkında daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
*Deniz*, herseyiyle mükemmel bir tema olmuş arkadasım özelliklede müziği.emeğine yüreğine sağlık...
*Deniz*, emeginize saglik süper bir calışma olmuş.paylaşım için tşkler.
deniz kardes 5senelikyayin tercübem var amasadece merak ettigim hareketli temalarin hepsinin radyoda acilmadigi burda göründügü gibi ekrandaki tam hareketin her temada acilmadigi bazilarindada indir butunu yok zaten .
BENIM MEREK ETTIGIM BU ZATEN
incigül, bunlar flash önizleme yani radyoda bu şekilde görünmez hareketli bir tema değil. Radyoda flashsız hali ile açılıcaktır doğal olarak.
Ama hareketli temalarda mevcut forumda sadece flash önizlemeli temalar radyoda bu şekilde görünmez.
ok tskrler buydu merak ettigim ama keske bu sekil olsaydi baska bir özellik veriyor ekrana
ayrica basirinin devamini dilerim deniz kardes temaöarini büyük bir zevkle kullanacagim basarilar..
emekLErinize saLik payLAsim icin tSkLer ...
merhaba ben sizden birsey rica edecektim bana bir tema yaparmsiiniz benim dj nikim dj günesim günesle ilgili bir tema istiyorum benim icin yaparsaniz sevinirim tsklerimi sunarim size kolay gelsin
emegine saglik gulum harika olmuss
Deniz paylaşım için teşekkürler.Emeğine sağlık.
cok hos bir calisma olmus emeginize saglik...
bende indirebilirmiyim :thx: cok güzel ya elinize saglik cok tsklrr :up: