TOOLS PENERESINDE DJ LİSTESİ VAR ONU NASIL EKLEBİLRİM
TESEKKURLER HER SEY ÇOK GÜZEL OLMUS, ELİNİZE SAĞLIK. BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM. AYARLARA BAKTIMDA TOOLS SAYFASINDA DJ ISIMLERI VAR ONLARI NASIL EKLEYEBİLİYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.SELAMLAR
acaba take over'i actiktan sonra yayin alabilmek icin bir 10 dakika beklenilirse iyi olur diyorsunuz beklenmezse zaten alinilmiyor degilmi?
yani olmuyor demekki benim hatam hep öyle oluyor tsk bilgi ici
yilmaz..10 dakika acik olmasi lazim diye düsünülüyo yanliz sölede düsünebiliriz..
senin net hizin yayindaki arkadastan düsük ise zaten yayin alman dahada zorlasiyo..
ama yayini acana arkadas take overi acarsa yayin aldigi zaman bir sansin var bölece
ama radyodan nickininde düsmesi lazim
o zaman daha rahat alabilirsin
selam kardesim senin yaptigin herseyi yapiyos ama karsimdaki dj yayin alamiyo . ve yayindan düsüyom o dj yayin aliyo ama kimse gelemiyo bunun sebebini aciklarmiisn anlayacamiz sekil biz yayin yaptimizda herkes gele biliyo ve 10 kisiden bikisi gelemiyo sunu soraqrsan. ben yayin yaptimda odj de dinlemeye gelebiliyo sorun olmuyo tek sorun sadece o arkadas yayin aldinda kimse radyoya gelemiyo arkadasim bunu en kisa zamanda cevaplarsan cok memnun kalacaz calismalarinda basarilar dilerim iyi calisamlar
kardes bunlar baglantıyla ve portlarla ilgili eger senin baglantın zayıfsa kimse giremeyebilir.Wireless kullanıyorsan da portlarını acman gerekli. bak burda bazı bilgiler var bir göz at istersen.