Zitat von »"Asi_MaVi"«
COK TSK EDERIM CANIM KARDESIM AMA COK OZUR DILERIM YAZI HATAM OLMUS DAMARIN_KRALI_ÖZGÜR YAZACAGIMA SIZE ÖGZÜR YAZMISIM INANIN COK MAHCUP OLDUM SIZE KARSI :oops: BANA TEKRAR YAZARMISINIZ ???? VE DJ_ÖZGÜR AYRI OLSUN SIZE ZAHMET AYYY COK MAHCUBUM BUNLARI YAZARKEN BILE TEKRAR COKKKKKKKK OZUR KARDESiM![]()
Zitat von »"Asi_MaVi"«
COK TSK EDERIM CANIM KARDESIM AMA COK OZUR DILERIM YAZI HATAM OLMUS DAMARIN_KRALI_ÖZGÜR YAZACAGIMA SIZE ÖGZÜR YAZMISIM INANIN COK MAHCUP OLDUM SIZE KARSI :oops: BANA TEKRAR YAZARMISINIZ ???? VE DJ_ÖZGÜR AYRI OLSUN SIZE ZAHMET AYYY COK MAHCUBUM BUNLARI YAZARKEN BILE TEKRAR COKKKKKKKK OZUR KARDESiM![]()
Zitat von »"nihal__33"«
slm ismail bey;
ben sizden dj yazısı istiyorum mümkünse bir kaç çeşit olsun...
Dj NihaL
şimdiden tşkler emeğinize sağlık...

Zitat von »"shantyarmy"«
dj_b(ASK)entli olraka banada yapabilirmisin acaba rica ediyorum :ask:

Zitat von »"gonul0121"«
slm ben gönül daha önce 3 kere daha yazmıştım heralde ulaşmadı :cry: bende dj adi rica etmiştim dj gözde34 ve dj gönül olaraktan yazarsanız sevinirim dönerli olsun çeşit bol olsun şimdiden tşkler :thx:

Zitat von »"ozan00046"«
selam arkadasim kolay gelsin öcelikle bende biseler istemiştim ama gözünüzden kaçmaış heral veya benim dj yasar . djyasar sizlerle buna benzer söyle degişik yaparsanız sevinirim sagolun biraz fazla örnekli olursa sevinirim

Zitat von »"gonul0121"«
slm ben gönül dj gözde yazısı çok süper olmuş çokkkkkk tşk ederim ellerinize saglık bide dj gönül djgözde34 yazarsanız çok mutlu olurum süpersin yaaaa :harika: