Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SELAM ISOCAN
BENDE ISMAIL ADIM SENDEN KENDIM ICIN DJ ISMI RICA EDECEM
DJ İSOCAN
RICA EDECEM BIKAC TANE DENISIK OLURSA
SEVINIRIM SANA KOLAY GELSIN TÜM EMEK LERIN ICIN SAOL SANA HAYIRLI PAZARLAR
slm iso kardes kolay gelsin bana bi konu hakkinda yardimci olurmusun rica etsem sizden xara3d6 program hakkinda arka fon 3d demoyazisini silemedim biliyosanız yardimci olurmusunuz bana
sendeki program demo sanırım profilimde msn var al bendekindini gönderem sana
Selam Bana da Hareketli Sağa Sola Dönen ve Değişik Şekillerde 4-er 5 er tane
Dj Serdar Dj MaraL Dj Kardelen Dj GüL Dj Yakamoz Dj Hazan Yazarsan Sevinirim.. Yapabildiğiniz kadar çok olursa çok makbule geçer..
Selam Bana da Hareketli Sağa Sola Dönen ve Değişik Şekillerde 4-er 5 er tane
Dj Serdar Dj MaraL Dj Kardelen Dj GüL Dj Yakamoz Dj Hazan Yazarsan Sevinirim.. Yapabildiğiniz kadar çok olursa çok makbule geçer..
abi birde bayanların kinde kaplide olursa sevinirim. şimdiden tşkler..
cok guzel yazilar yziyorsunuz emeginize saglik
selam iso bey bana burayi bi arkadasim tavsiye etti bana yazi yazdirmisti dj kaptan diye bende uye olmak istedim araniza katilmak istedim cok harika super gifler yapiyorsunuz banada 1 sayfadaki gibi 2.5.6 numaralardan gif yaparsaniz minnetar kalirim yazilari dostluk uzerine olsun 3 de farkli yazi olsun simdiden tessekur ederim bol sanslar size ALLAHA EMANETSINIZ DJ_KAPTAN_51 SIZLERLE
SELAM ARKADASIM HAYIRLI GÜNLER HARIKA OLMUS ELINE SAGLIK BIKACTANE DENISIK YAPARMISIN SANA ZAHMET VERMEZSEM
DJİSOCAN
BLKAC TANE YAPARMISIN SIMDIDEN SAGOLASIN KOLAY GELSIN
selam iso kardes öncelikle emegine yüregine saglik hersey için tesekür ediyorum.... senden ricam
Dj-Sevgi-yigitoglu
Dj-Berkay-yigitoglu
haraketli yazilarindan yazarmisin[url][/url]
slm bende dj ismi isteyesem yaparmısınız dj gözde olaraktan yaparsanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim
ismail abi ben rica etsem >>

[/
boyle ama baska sey yaz sin
hosgeldiniz
yayin
dj yolcu
ve dj capkin da
baba ve oglu
sizlerle
abi bana
ThaDLu c@d!
melenqolic
GüLüŞüNüN eSRiyiM xD
RuSeN
RüveyDa
üMmüGüLsüM ( 1 tanesi pempe olsun)
eMiNe(1 tanesi mor olsun)
biTaneM ( lila renginde olsun)
Mc RuSeN
GözLeRiniN yeŞiLini özLeDim (1 tanesi yeşil olsun mümkünse)
yazarsaniz sevinirimm...!! çoook tsk edrim eLLeRiNİZE SAqlIk..!! ((renkleri pembe yeşil siyah mavi ve mor olsun)))
ARKADASLARR ÇOK YAKINIMDAN BIRINI KAYBETTIM ÇOK ÖZUR DİLİYORUM 2 GUN DAHA ISDEK ALMICAMM BAKAMIYORUM MISAFIRDEN ORTAM DUZELINCE YARDIMCI OLMAYA CALISACAMM HERKEZDEN ÇOK ÖZUR ARKADASLARR ILERKI GUNLERDE BERABER OLALIM YARDIMCI OLMAYA CALISCEM
Acinizi Payla$iyoruz ISO bey
Ba$iniz Sagolsun...Mekani Cennet Olsun Nur icinde Yatsin insALLAH
Ailesine, Yakinlarina Rabbim Sabirlar Versin insAllah...
Saygilar.
basınız saolsun ısom abıcım
Rabbım Sabırla versın abıcım
Saygılarımla: ~.~PasA~.~
basın sag olsun allah rahmet eylesın ıso alllah sabır versın alllaha emanet ol
başin sagolsun isom kardes allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabirlar versin yarabbim
..:::*H@K@N*:::...
ISO KARDESIM BASIN SAGOLSUN ACILARINLA BERABERIZ ALLAH RAHMET EYLESIN GERIDE KALANLARA BASSAGLIGI DILERIMMM ALLAH SABIR VERSINN ..
basın sağolsun geride kalanlara allah sabır versin..
mekanı cennet olsun..
slm daha öncede bir kaçkere yazmıştım heralde ulaşılmadı bende dj ismi istiyorum zahmet olmazsa dj gözde olaraktan bir kaç tane şimdiden tşk ederim
sayın isom ben Dj prenses sizlerle seklnde renkli birkaç yazı istiyorum rıca etsem yaparmısınz