Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
isom birde seffaf beyazla
~.~PasA~.~ & Prenses
yazarsan sevinirim
kolaygelsin
hersey ıcn Ty
gönül_01 slm bende bi dj ismi istiye bilirmiyim dj gözde_34 olaraktan dj elif yazısının aynısı olursa çok memmun olurum şimdiden tşk ederim
SLMLAR KLY GELSIN ARKADAŞIM SIZDEN ISTEKLERIMIZ OLACAK MÜMKÜNSE EĞER DJ_LeYDi yanarlı dönerli olursa seviniriz DJ_YASEMİN DJ_SeVDa DJ_YAGMUR ~DJ~M@SuM~ ~Dj~GüL~ ŞİMDİDEN TŞK EDERİZ EMEĞİNE SAGLIK İYİ AKŞAMLAR BAYYYYYY
arkadas süper dj isimleri yazmısında senden bir dj ismi ben rıca etsem ayıp olmaz insallah Çiçek ve Seheryeli
ayrıca aynı prg indirdim ama kullanamayıyorum isim yazdım kayıt yapamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
not profilimde msn var alın yardımcı olmaya calısen kardesim saygılar
tesekkürler iso abi
:thx:
ismail kardes 100 kb den kücük acık renk Dj ZeYnO VE sade zeyno ltf
lütfen dj - kaya yazarmısını şimdiden çok tşkler ellerinize sağlık
isom abim benim senden son bir istegim olacak
bana bir
Rossie Fm yazarmisin 100kbyi gecmesin abi
allahrazi olsun..
Saygilarimlar: ~.~PasA~.~
abi hosgeldiniz yazarmisin guzel bir sekilde
saygilarimla: ~.~PasA~.~
abi bana
ThaDLu c@d!
melenqolic
GüLüŞüNüN eSRiyiM xD
RuSeN
RüveyDa
üMmüGüLsüM ( 1 tanesi pempe olsun)
eMiNe(1 tanesi mor olsun)
biTaneM ( lila renginde olsun)
Mc RuSeN
GözLeRiniN yeŞiLini özLeDim (1 tanesi yeşil olsun mümkünse)
yazarsaniz sevinirimm...!! çoook tsk edrim eLLeRiNİZE SAqlIk..!! ((renkleri pembe yeşil siyah mavi ve mor olsun)))
slm iso kardes kolay gelsin bana bi konu hakkinda yardimci olurmusun rica etsem sizden xara3d6 program hakkinda arka fon 3d demoyazisini silemedim biliyosanız yardimci olurmusunuz bana
selammm iso kardes kolay gelsin emeginize yüreginize saglik biz ayni radyoda dj lik yaptıgım arkadaslarim için sizden
Fm-DeLiSeVDaM'a~HoSGELDiZ
Dj~TatLi-CaDi{MERVE}
Dj~DaG-GüLü
Dj~YaKiSiKLi-MeRT
Dj~SüRGüN-SeVDaM{KemaL}
Dj~KaDiR-TeKe
Dj~KaDiR-TeKeDj~DaG-GüLü
haraketli ve dönenlerden yazarmisiniz tekrardan tesekür ediyorumemeginize yüreginize saglik[url][/url]
SELAM iSO KARDES KOLAY GELSIN SIZDEN
@~ßiTiRiM-üÇLüLeR~@
ßy~KaRiZMa-KeMaL
ßy~KaRiZMa-YuSuF
ßy~KaRiZMa-ßüLeNT
YAZARMISINIZ SIZE SIMDIDEN ÇOK ÇOK TESEKUR EDIYORUM EMEGiNiZE SAGLIK[url][/url]
emeginize sağLık ßenm için De Dj oNuR YazaRSaNız sevinmirim
DJ~M€L€K
SLM ISOM.BENIM BIR KAC ISTEGIM OLACAK.BANA DJ~MELEK ..::

JM€L€K:::..
RENK ÖZELLIKLE BEYAZ VEYA GUMUS OLURSA DAHA HOS OLUR.BIR KAC TANE HAZIRLARSANIZ SEVINIRIM.EMEGINIZ VE CALISMANIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDERIM.KOLAY GELSIN.
SLM ISOM.BANA DJ~M€L€K AYRICA ..::

JM€L€K:::.. YAPARSANIZ.RENK ÖZELLIKLE BEYAZ VE GUMUS OLSUN.BIR KACTANE HAZIRLARSANIZ INANIN COK SEVINIRIM.EMEGINIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDERIM.KOLAY GELSIN
ya abi
bu son istegim kurban olum
bana gusel bir siir yazip
sonuna ~.~PasA~.~ ismini koyarmisin