Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
isom ama sade olsun ~.~PasA~.~ yazisi hersey ıcın cok saol
dj_~~*kralice_dilara*~~ bunu hareketli yazarsan sevinirim hani yazılar dönüyoryaa birbirinin içindenn sen yaaprsın yaaa sen bitanesin

)) simdiden tşkler
eyvallah kanka emeklerine saglık
gule gule kullan kardesim
ısom sade bır sekılde ~.~PasA~.~ yazarmısın sıyah temanın uzerıne gusel bır bıcımde uyumlu olsun :hiding:
çok tesekkurler abi çok guzeller
Eline SAglık Guzel Duruyo Hepsi
hilalumut yazar mısın cesitli versiyonlarda sana zahmet simdiden teskkürler emegine saglık
cok tsk ederim isom her sey icin elinize emeginize saglik. ama benim su dilara seklindeki gibi hic ismim yokki dj mevsiim olarak :cry: zahmet veriyorsam özur dilerimm.
ismail kanka sanada zahmet veriyom ama mümkünse bana Dj GeCe~KuSu Dj HiLeCaZ Dj ZEYNO . Birde sadece mustafa,ömer,zeyno,perwin. teşekkürler kankaa
Lütfen DJ - KAYA yazarmısınız şimdiden tşk
ısom sade bır sekılde ~.~PasA~.~ yazarmısın sıyah temanın uzerıne gusel bır bıcımde uyumlu olsun :hiding:
:thx:
:thx:
Eline SAglık Guzel Duruyo Hepsi
:sevgi: