Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ADINA NE DESEM YALAN OLAR...onuda sizlere biraktim
emegine saglik güzel omuls
Güzel çalışma çıkarmışın guneyx, Eline sağlık.
guneyx,
Süper Temalar Stilini Begendim...Emegine Saglik..
Fcp Nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
))
Ben buna "Bir gülü sevdim..." diye bi isim koyabilir miyim?? Nasılsa bize bırakmışsınız

) Bi de fcpli yaparmısınızz???
Haa bu arada cok güzel emeginize yüreğinize sağlık ...
Ben buna "Bir gülü sevdim..." diye bi isim koyabilir miyim?? Nasılsa bize bırakmışsınız

) Bi de fcpli yaparmısınızz???
bende GÜLleri cok severdim ama GÜLllerede KÜSTÜM !!!nickin KAYBETTIM ama sen sen ol arkadasim sahip oldugun seyleri kaybetme ...
güney kardeş . Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca!!!! nerde hani fcp??
Sahip olduğumuz şeyleri kaybetmemek adına bir sürü çaba sarfediyoruz merak etmeyin, tşk.ler tavsiyeniz için

Ama hala fcp yokk

)))
[quote="djarslan"]emegine saglik güzel omuls[/quote]
ben bu temayi indiremiyorum cok güzel ama
cok guzel emegine saglik arkadasim...
cok güzel olmus ellerine saglik.....
guneyx, Paylaşımın için teşekürler.Cok güzel yapmışsın .
COK GUZELLL ELLELRINE SAGLIKKK :up:
Hala fcp yookk
ellerine saglik cok harika olmus,ama kulandigim zaman ekran kayiyor,nedendir aceep?
ellerine saglik cok harika olmus,ama kulandigim zaman ekran kayiyor,nedendir aceep?
tesekkür ederim ... sanirim senin ayarinda var dir bir sorun yeniden gözden gecirmeni tavsiye ederim ...