Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "MEHMET10"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 11.06.2009, 08:12

index

Arkadaşlar siz bu kadar index ler yapıyorsunuz ama biz bu indexleri kullanmak istemessek kendi zevkimize göre yapmak istersek bunu gösterebilirmisiniz bir index yaparken videolu anlatım yada resimli anlatım yapamazmısınız... KoCaAaAaAa Allaturkaa da bir index yapma videolu anlatım yok :S :shock: :cry:

AySelin

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 23.12.2009, 20:15

slm mehmet, aynen katiliyorum yazdiklarina :cry:
bi kac kisi daha ögrenmek istedigini yazmis ama okudugum kadariyla bu html denilen kodlari bilmek gerekirmis gelen cevaplarda, ben biraz inceleyim dedim ama bana cok karisik geldi :cry:
bende istedigim gibi bisey bulamadim okadar cok güzel secenek arasinda
yinede herkezin emegine yüregine saglik, tskler

AsLi_75

Stajyer

• "AsLi_75" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 23.12.2009, 20:32

temiz , hatasiz , kullanisli, modern bir web sayfasi icin önce (html) bilgisi gerekli, html in yani sira (css) de sart...

biraz gösterisli olmasini istiyorsaniz, photoshop gibi grafik programlariylada calismasini bilmeniz gerekli.

(php) (mysql) bilgileriylede , ziyaretci sayaci, ip kontrolü, ban sistemi, üyelik vs. gibi extralarda yapabilirsiniz.

bukadar bilgiyi videolarla anlatmasi sanirim allaturkaanin kapasitesini asar.

sizin icin en büyük yardim
http://www.google.allaturkaa.de/

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 23.12.2009, 21:22

Re: index

Alıntı sahibi ""MEHMET10""

Arkadaşlar siz bu kadar index ler yapıyorsunuz ama biz bu indexleri kullanmak istemessek kendi zevkimize göre yapmak istersek bunu gösterebilirmisiniz bir index yaparken videolu anlatım yada resimli anlatım yapamazmısınız... KoCaAaAaAa Allaturkaa da bir index yapma videolu anlatım yok :S :shock: :cry:
tabiki sizlerde yapabilirsiniz resimlerniz olduktan sonra kodlama icin kodlama programlari var mesela kullanimi kolay olan web page maker programi var bu programi kurduktan sonra tek yapacaginz bilgisayarinizda olan resimlerle isediginiz sekil yaparsiniz en sonunda pogram kodlari veriyor kodlarinizi istediginiz yerde kullanablirsiniz web page maker kullanimi hakinda googla yazarsaniz resimli kullanim sekli var

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 23.12.2009, 21:27

vıdeolu yok ama resımlı anlatım mevcut
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=19998
erbıl arkadas anlatımı guzel bı sekılde yapmıs :up: