Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tsk ellerinize saglik güzel olmus
bitanede arkadasima rica etsem dj samsunlu bela yazarmısınız
slm kolay gelsin bana dj samsunlu bela yazarmisiniz bide sekilli dj halil basinda ve sonunda ** isaret olsa iiyi olur siz bilirsiniz dönerli olsun
slm bana buyuklufm dj halil hazrmısınız simdiden tsk kolay gelsin
dj samsunlu bela rengide sarı olsa iyi olur elleriniz dert görmesin kolat gelsin
slm ben dj samsunlu bela istemistim yapildiysa kaçincı sayfada yardimci olurmusunuz
tsk
SLM BANADA DJ HALİL YAZARMISINIZ ŞEKLLİ OLSUN BİRAZ YILDIZLI FALAN DÖNERLİ SİMDİDEN TSK KOLAY GELSİN
:a176: cok sabirlisin arkadasimm allah kolaylik versin sana ama sende böyle güzel yazilar yazmasaydin :Burda: harikalar yaratiyorsunn cokda dua almissin :sevgi: ellerine saglikkkkkkkkkk
SLM BANA BUYUKLU FM DJ HALİL YAZARMISINIZ YANLARIN DA * YILDIZLAR OLSA İYİ OLUR KOLAY GELSİN SİZE TSK
SLM KARDESİM YADDİGİN İSİM İÇİN TSK ÇOK GÜZEL OLMUS Bİ RİCADADA BULUNA BİLİRMİYİM BUYUKLUFM DJ MUBOS VE DJ HALİL KENARLARINDA YILDIZLI YAZARMISINIZ
SLM BANA @...DJ...HALİL...@YAZARMISINIZ RİCA ETSEMSİZDEN ARKADASIM KOLAY GELSİN SANA İYİ ÇALISMALAR DİLERİM
kaderimsin fmye yazdiginiz gibi banada buyuklufm dj halil kalpli olsa iyi olur simdiden tskkolay gelsin arkadasim
bende rica etsem bir kaç tane tatlı bela yazarmısınız ? Emeğinize sağlık ayrıcana seçimler çok hoş
tesekurler eline yuregine saglik nice basarilar dilerim
benimde bir ricam olacak sizden 2 adet dj muammer yazarsanız beni çok sevindirmiş olursunuz farklı renklerde teşekkürler
bende rica edebilirmiyim dj guldemeti simdiden tskr ederim
ismail tşk ederim kardeşim emeklerine saglık
:thx:
TSKLER KARDES EMEKLERINE COK COK SAGOL
BASARILARIN DEVAMINI DILERIM
TSKLER KARDES EMEKLERINE COK COK SAGOL
BASARILARIN DEVAMINI DILERIM