Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ellerinize sağlık teşekkür ederim emeğiniz için
eyvallah kardesim saolsın
selam kolay gelsın
bende hareketlı dönerlı yazı ıstıyom rıca etsem
DJ

ESSİZ_MELEK
BIR KAC TANE DÖNERLI VE GUZEL OLURSA SEVINIRIM
DJ:KOMSER AMİRİ
BUDA AYNI OLSUN
TSKLER
abi ellerin dert görmesin be sagol sen cennetliksin kesin burdan aldıgın dualarla çooook sagol
ALLAH razı olsun kardesim isallah ALLAH dualarınızı kabul eder
selamarkadaslar oncelikle basarilar devani diliyorum banada dj kaptan sizlerle yazarsaniz cok mmenun olurum havai fisekli pano icinde bir kac tanede degisk olursa sevinirim URL NUMARASINIDA YAZARSANIZ COK IYI OLUR SIMDIDEN TSK EDERIM
NOT RESMI SAG TIKLAYIP ÖZELLIKLERDENDEALABILIRSINIZ URL Yİ
http://s10b.directupload.net/images/090609/ovgdseso.gif
banada dj kaptan seklindeki gibi bir isim yaoparsaniz mineter kalirim.
dj- mevsim sizlerle. olacak
BENİDE SERKAN VE ZEYBEK YAZARMISNIZ LÜTFEN
bende rica etsem bir kaç tane tatlı bela yazarmısınız ? Emeğinize sağlık ayrıcana seçimler çok hoş
bende rica edebilirmiyim dj guldemeti simdiden tskr ederim
ismail tşk ederim kardeşim emeklerine saglık
banada dj kaptan seklindeki gibi bir isim yaoparsaniz mineter kalirim.
dj- mevsim sizlerle. olacak

[/img]
TSKLER KARDES EMEKLERINE COK COK SAGOL
BASARILARIN DEVAMINI DILERIM
abi bana melenqolic 5 den fazla olsun değişik şekillerde olsun..!! aynısından bide RuSeN yazarsanız sevinirim ellerinize sağlık..!!!renkleri farklı olsun bir rengi ; siyah renkte ve kenarları kırmızı çizgili olsun.. diğer renkler farklı olsun..!! şimdiden elleriinze saqlıkkk..!! tskler..!!!
ismail gardaşım dj perwin 100 kb yi geçmesin ltf
slm dj mübos ve dj halil yazarmisiniz rica etsem sizden biraz çesitli olsun dönerli falan oynarli renkleride ayri olsa iyi olur siz daha iyi bilirsiniz kolay gelsin