Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""zalim050""
saolasin simdidenAlıntı sahibi ""zalim050""
selam Isom senden ricam bana ilk sayfadaki 7. numarali gifden yaparmisin.. Yazi su olursa sevinirim. ve bunu bi temaya nasil yerlestircem yardimci olursan sevinirim.. simdiden ellerine saglik tskler ( birde bi kac tane Dj_farketmezz_ yazarmisin)
Dj_Farketmezz_
Sizlerle
Yanimda Olmaman Neyi Degistirirki..
Güneste Benden Uzak Ayda!.
Ama Hic Bir Sabahim Günessiz..
Hic Bir Gecem Aysiz Gecmiyor..
Tipki Yüregimin Senden Vazgecmedigi Gibi!.
Yasamaksa Seni Sevmek..
Ben Hic Ölmedim!.
Alıntı sahibi ""**(berfin)**""
İSOM ABİ MERHABALAR ÇOK TSK EDERİM YAZILARINIZ İÇİN BANA Dj-BERFİN....BERFİN ....Dj-HaZaN...Dj-YAREN....Dj-AkIN ...Dj-ELA..ELA SİZLERLE..RÜZGARGÜLÜFM.... MAVİBONCUKFM...Dj-ELİF...Dj-MEKANSIZ KR@L..YAZARSAN ÇOKKK SEVİNİRİM DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE AMA ) SİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ABİ
Alıntı sahibi ""kahkaha""
selamalr süpersiniz yaa emginize saglikk bnmde acizane bir ricam olucak3-4-5 nolu calismalari istiyorum (dj deniz- sevenyürekler fm ) simdidien emeginize ve size cok tsklerrr
Alıntı sahibi ""ISOM""
Alıntı sahibi ""kahkaha""
selamalr süpersiniz yaa emginize saglikk bnmde acizane bir ricam olucak3-4-5 nolu calismalari istiyorum (dj deniz- sevenyürekler fm ) simdidien emeginize ve size cok tsklerrr
NOT: İDARE DEKOY GİFLERİN YAPIMI UZUN SURUYOR ILERLEYEN SAATLERDE DEVAMINI YAPCEM TAKIP EDERSENIZ SEVINIRIM SAYGILAR
Alıntı sahibi ""zalim050""
aLLah razi olsun ellerine saglik Isom. Mr.zZz NofroSt missStyLe bir arada degil ayri ayri yazarmisin.. birde by mCht '~ bu sekilde degil ilk sayfada Dj Güneydogu kartali yaptiginiz sekilde istemistim tsklerr saolasin