Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çok tşk ederim harika olmuş emeğinize sağlık
abi bana RuveyDa yazarmisin?? 5 den fazla olsun şekilleri farklı olsun aynı şekillerden olmasin renkleride kırmızı-siyah yeşil-siyAH olsun.. şimdiden ellerinize sağlıkk bide çooooKkK GÜZEL YAPIYORSUNUZ =)) :up: :thx:
Iso abi cok güzel olmus emegine saglik allah razi olsun senden abi.
ISOM,
üye arkadaşların gif isteklerine yılmadan karşılık verebildiğiniz için tşk ederim
kolay gelsin başarılar
merhaba bir kac isteyim daha olucakti önce verdiginiz emeklerden dolayi size sonsuz tesekkür ederim allah sizlerden ai olsun
isteklerime gelince müsadenizle
DJ.Y@K@MOZ renkli olucak Gökkusaginin renklerinde
DJ.SEYFI mümkünse sari lacivert
her ikisde mümkünse cesitli sekillerde
cok tesekkür ederim
saygilar
rica etsem birkac tanede dj farketmezasi yazarmısın
Selamun Aleyküm ISO Bey Cok Güzel olmu$ Ellerinize Saglik Cok tsk Ederim...
Saygilar...
saygılar bizden iyi gunlerde kullanın
çok tşk ederim harika olmuş emeğinize sağlık
gule gule kullan kardesim
emeğinize yüreğinize sağlik hakkinizi helal edin teşekkür ederim
Iso abi cok güzel olmus emegine saglik allah razi olsun senden abi.
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN *MEMOLI38*
ISOM,
üye arkadaşların gif isteklerine yılmadan karşılık verebildiğiniz için tşk ederim
kolay gelsin başarılar
çok tesekür ederim beratcan ilk defa alaturka yöneticilerinden tsk geldi inanın çok mutlu oldum saygılarımı sunuyorum
ISOM,
kolay gelsin başarılar
çok tesekür ederim beratcan ilk defa alaturka yöneticilerinden tsk geldi inanın çok mutlu oldum saygılarımı sunuyorum
emeğinize yüreğinize sağlik hakkinizi helal edin teşekkür ederim
EYVALLAH SAOLUN
BENIM ICIN DE BIR YAZI YAZABILIR MISINIZ DJ SEKER*CADI OLARAK SIMDIDEN TSKLER
Sizden tekrar ßi istegim olcak aceba sizin gif programinizdan "dostlugun tek adr. AyYildiz-Fm 'e hos geldinizi sunucunuz c!lg!ñ_türk'le ßerabar Iyi Sohbetler Dilerim" yaza bilirmisiniz Rica etsem...Simdiden T$kler....ISOM,
isom abi güzel kalpli bir hatice & atilla yazısı istiyorum ve biraz çok yaparsan sevinirim...
))
slm abi gercekyen çok güsel emeğine ve yüreğine sağlık öncelikle. bana Djj wewoli die bir yazi yazabilirsen çok sevinirim
teşekkür ederim.
slm bunu oku
rica etsem birkac tanede dj farketmezasi yazarmısın
TŞK EDERİM ELLERİNİZE SAGLIK AMA BÜYÜK HARFLE YAZARMISINIZ