selam degerli Alla Turkaa sakinleri .öncelikle yorumumu yanlis anlamayacaginizi umarim .arkadaslar flatcast radyolarda dinleyiciler flood atiyor ve Alla Turka bu tip programlari vermyior .evet bende karsiyim dinleyicilerin flood atmasina ama maalesef bu birtakim lamer adaylari tarafindan dagitiliyor ve normal yayinlarda normal radyolari hani yeni yetme derler ya o tipler rahatsiz edebiliyor ve eskilerde cok degerli mesela Alla TURKAA ya bakyior varmi bu tip bisey diye karsilik verecekler hakli olarak ama maalesef yok verilmemesi taraftari degerli adminlerimiz okudugum kadariyla ama benim kanim verin bu tip programlari eger yasal bis sakinca tasimiyosa cünkü ben cok duydum bu programlari alabilmek icin cok bayan kardeslerimiz özelliklede bayanlar diyorum ((lamerlere olur olmaz bagimli kalmislar diyolar veren yermi vardi ki hevesle kalp cizmek icin aldik iste basimiza bunlar geldi diyolar ..Degerli site sorumlusu kardesim ben sizlerden eger kirmassaniz bu tip programlari eger sakinca teskil etmyiosa sadece bu anlattigim neden dolayi forumda yayinlayin cünkü anlattigim konun ciddiyeti bu sanal alemde gercekten cok fazla sayilari az degil bu vaakalarin.ha kendi adima asla ve asla taraftar degilim ama bu neden düsündürücü bu tip güzide yerler vermeyince tabi bazi kötü amacli kisiler dagitiyor maalesef cok tuzaga düsenler olmus ...benim kanim memleketimin insani her tuzaktan bu tip seviyeli siteler sayesinde kurtulmalidir yani kalp cizecek ,efendim isde hevesle birtakim seyler cizecek ama bulamayinca ne yapiyolar kirli emelleri olan yerlede ariyolar careyi ,,,saygilarimla.