SLM HAYIRLI GECELER ISOM KARDESIM ELLERINE VE YUREGINE SAGLIK HERZAMANKI GIBI BU SEFERDE SUPERRRRRRRRRRRR OLMUS HEPSI SAGOL VAR OL HEP OL KARDESIM .HERSEY GONLUNCE OLSUN INSALLAH
AEO KIB SAYGILAR VE SEVGILER :harika:
güzel bir paylaşım teskler şimdiden
bende ~DJ~K@R@GÜL~ rica etsem
değişik şekillerde içlerinde renk olarak ozellikle gül kurusu renginden de olursa sevinrim
allaha emanet olunuz
s.a bana DJ-BY-AdiL*78 die bi yazı yaparsanız fazla cavcavlı olmayacak sekılde by efsane tarzında bıraz daha farklı ve birde 78*AdiL-FM ile DJ PIANIST diyede bi tema yazarsanız sevınırım
SLM HAYIRLI GECELER ISOM KARDESIM ELLERINE VE YUREGINE SAGLIK HERZAMANKI GIBI BU SEFERDE SUPERRRRRRRRRRRR OLMUS HEPSI SAGOL VAR OL HEP OL KARDESIM .HERSEY GONLUNCE OLSUN INSALLAH
AEO KIB SAYGILAR VE SEVGILER :harika:
eyvallah asi son gunler işlerimin yogunlugundan fazla yazamıyorum isallah ilerki gunlerde yazarım lazım oldugunda bildirisiniz
güzel bir paylaşım teskler şimdiden
bende ~DJ~K@R@GÜL~ rica etsem
değişik şekillerde içlerinde renk olarak ozellikle gül kurusu renginden de olursa sevinrim
allaha emanet olunuz
abi bana GüLüşüNüN eSiRiyiM YAZARSAN SEVİNİRİM 5 TEN FAZLA OLSUN DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE VE KIRMIZI SİYAH YADA SARI SİYAH RENKLERDE OLSUN....!!! TSKLER ŞİMDİDEN ELLERİNİZE SAĞLIK