Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yazarsanız sevinirim
simdilik idare edin islerimden dolayı fazla yazamıyoum ilerki gunlerde isallah bol bol yazarız
cok tsk ederim emeginize saglik Dilara Sizlerle £rhan Sizlerle de olursa iyi olur diycem ama biraz fazla istedim kusura bakayin tskler :up: :up:
ellerine kollarına sağlık abi cok teşekkür edeirim --ama ben DJ GEZGiN DÖNERİ İSTEMİŞTİM SİZ EGE GEZGİN YAZMIŞSINIZ -DJ GEZGİN OLURSA SEVİNİRİM VE DJ GEZGİN SİZLERLE SAYGILAR ABİ KOLAY GELSİN
slm isom bey daha oncede 2 defa yazdım ama cvp vermedınız ADMIN SERDAR VE DJ SERDAR OLARA YAZABİLİRSENİZ SEVİNİRİM serdar67_34@hotmail.com msn adresim
SLM ABIM BENIM I8CINDE DJ-BY-EFSANE DIYE DÖNEN BI YAZI AYARLARMISIN MUMKUNSE YESIL RICA ETSEM SANDA ZAHMET VERIYORUM AMA SIMDIDEN TESEKURLER
selamlar bana degişik çeşitlerde DERSİMİN ASİ KIZI birde DUYGU yaparmısınızz???
emeginize saglık...
ISOM, selam kardeş banada
SAGLIKCI28
YAZARMİSİN SİMDİDEN TSK LER
slm abi bazı yazılarda 100kb dan kücük olması gerekiyo diyor radyo temaaya atılmıyo -bu konuda ne yapmak gerekiyo yarcımcı olabilirmisiniz veya 100 kb den düşük mü olması gerekiyo --saygılar abii
1 Cİ SAYFADA RESİMLİ TARİFİ VAR EN ALATDA URL ILE KOYACANN BİRİNCİ SAYFAYI TIKLA ACILSIN BAK
SLM D J CEMO YAZARSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER
emeginize saglık...
slm ismail bey sizden bende dj ismi rica edecem mümkünse tabi dj superisi ve dj nalan zevki size bıraktım efendim
şimdiden tsk ederim ve birde sadece superisi olsun
ellerine kollarına sağlık abi cok teşekkür edeirim --ama ben DJ GEZGiN DÖNERİ İSTEMİŞTİM SİZ EGE GEZGİN YAZMIŞSINIZ -DJ GEZGİN OLURSA SEVİNİRİM VE DJ GEZGİN SİZLERLE SAYGILAR ABİ KOLAY GELSİN
slm isom bey daha oncede 2 defa yazdım ama cvp vermedınız ADMIN SERDAR VE DJ SERDAR OLARA YAZABİLİRSENİZ SEVİNİRİM serdar67_34@hotmail.com msn adresim
SERDAR YAZDIM TAKIP EDERSENIZ GÖRCEKSINIZ
DJ-BY-EFSANE
SLM ABIM BENIM I8CINDE DJ-BY-EFSANE DIYE DÖNEN BI YAZI AYARLARMISIN MUMKUNSE YESIL RICA ETSEM SANDA ZAHMET VERIYORUM AMA SIMDIDEN TESEKURLER
emeginize saglık...
s.a bana DJ-BY-AdiL*78 die bi yazı yaparsanız fazla cavcavlı olmayacak sekılde by efsane tarzında bıraz daha farklı ve birde 78*AdiL-FM ile DJ PIANIST diyede bi tema yazarsanız sevınırım
şimdiden cok cok tesekkurlerımı sunarım