Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ben kocamla kavga etmistim cok üzgün ve öfkeliydim.
Kadınların işi çok zor demekki tabi bu mizahi olarak yazılmış birşey birde gerçek olarak düşünürsek erkeğinde kadınında birbirine karşı belli vazifeleri var onları yerine getirdikleri sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Dışarıdan hiçbir şekilde müdahale edilmemesi gerekiyor eskiden beridir süren kaynana gelin çatışmaları aslında çok gereksiz bana göre evlensede o senin oğlundur ve sen onla evlendin diyede o annesini silmek zorunda değil iki tarafta eşit tutulmalı ana gibi yar olmaz tamam ama kolay kolayda eş bulunmaz bulmuşken sahip çıkmak haklıyı haksızı bilmek ve eşit davranmak gerekiyor diye düşünüyorum :roll: Sanırım bu durumda erkeklere daha büyük vazifeler düşüyor sorun hep onların susmaları yada taraf tutmalarından kaynaklanıyor bence
Neyse bu konu çok derin farklı görüşler hep vardır...