Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Rapunzel

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "Rapunzel"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 15.05.2009, 08:54

Erkekler...

Kimin yazdigini bilmiyorum ama Toplu E-mail ile aldigim bu yaziya, iyi güldüm bu sabah... :D :D :D , Rabbim zeval vermesin yazarin Klavyesine.
Devaminida bekliyoruz efem...
Saygilar

[list]Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur.

Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.

Kulağında küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakınca yoktur. En azından acının anlamını ve mücevherin değerini bildikleri kabul edilebilir.

Erkeklere is yaptırmak için isin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir. "Aman yangın çıkmasın" dediğiniz anda, erkek, mangalın başına geçer.

Kel ve zengin olanlara dikkat edin, paranın verdiği hava basmaca kelliğin verdiği seksiliği gölgelemesin.

Erkekler üzerinde mümkün olduğu kadar çok düğme bulunan telefonları severler. Çok düğme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakiniz ayni masada üç telefon!).

Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben"likleri yara alır.

Bir adamın aynada kendisine bakışından, bir başkasına ihtimam gösterme potansiyeli olup olmadığını anlarsınız.

Topluluk içinde asla bir adama bir şey öğretmeye çalışmayın. Erkekleri sadece onlarla baş başa olduğunuzda eğitebilirsiniz. Toplum önünde hep her şeyi biliyor olurlar.

Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar.

"İlişkimiz hakkında biraz konuşsak" lafı kadar erkeğin kanını donduran başka cümle yoktur.

Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder, çoğu değildir.

Bir erkek asla kadınların mayo satın almasının neden bu kadar vakit aldığını kavrayamaz.

Erkekler kendilerinin de alışverişten nefret ettiklerini bildiklerinden mağazalarda "Erkekler" bölümü hemen giriş kapısının yanındadır.

Dört adam yan yana geldiğinde spor konuşur, dört kadın yan yana geldiğinde erkekleri konuşur.

Bir erkek hiç bir ask filmini ikinci kez izlemez.

Kadınlar "Onu gerçekten seviyor muyum, mutlu olur muyum" diye düşünürken erkekler "Bu arabanın 240 bastığı dış görünüşünden de belli oluyordur, değil mi" türü düşüncelere dalarlar.

Eğer bir erkek "Seni ararım" dedikten sonra aramamışsa… Telefon numarasını kaybettiğinden veya öldüğünden değil, görmek istemediğinden aramıyordur.

Kocanızı tenis maçında yenerseniz aksama sırtını dönerek uyur.

Erkek sevgilinizi onun kalbini kırmadan terk etmek istiyorsanız "Senden çocuk sahibi olmak istiyorum" diyerek hedefe kestirmeden ulaşabilirsiniz.

Pantolonunun altına body giymiş bir kadının tuvalette çektiği sıkıntıyı sadece, üzerinde kayak kıyafeti varken sıkışan adam anlar.

Karısına "Kilo aldın" diyen adam, kendi durumunu -gözünüzün içine bakarak- "Bu pantolon yıkanırken daralmış" diye açiklar.

Erkeğin algılaması o kadar zayıftır ki ağır çekimde tekrarı görmedikçe golün nasıl atıldığını anlamaz.

Genelde klasik müzik dinlemeyi seven erkekler yere tükürmez.

Erkek her şeyi unutur, kadın her şeyi hatırlar.

Erkeklere psikanaliz yapması çok daha kolaydır çünkü hiç çıkmadıklarından çocukluklarına dönmeleri gerekmez.

Erkeğin sürekli sizi yatağa sürüklemesini durdurmak istiyorsanız, onunla evlenin. [/list]

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 15.05.2009, 09:04

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur.

Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben"likleri yara alır.

Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır

hahahaaa bunlara çok güldüm sabah sabah
seninde klavyene sağlık Rapunzel, çukkk güzeldii

Nisa<<<<----- hala gülüyor :P

engongem

Moderatör

• "engongem" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 15.05.2009, 09:06

Rapunzel, :D:D:D:D

paylasım için teşekkürler :D

sema056

Profesyonel

• "sema056" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 15.05.2009, 12:08

he he öyleler ne yazık ki

*Se-LiN*

Profesyonel

• "*Se-LiN*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 15.05.2009, 12:25

Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar.

püffffff hayret :D :kopx:

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 15.05.2009, 13:10

Gerçekten çok doğru tespitler :D Teşekkürler paylaşım için baya güldüm bende :D

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 15.05.2009, 21:41

Hepsi Süper :D Ve Dogru..Tskler Güzel Paylasim Icin..

8

Saturday, 16.05.2009, 02:17

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur.

dogru söze ne denirki.. :smiley1735:

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Friday, 29.05.2009, 23:41

bu paylaşıma tek bir erkek yazmış neden acaba :lol: :smiley1735:

ersin035

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

10

Saturday, 30.05.2009, 10:09

Sacma :D

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Saturday, 30.05.2009, 10:15

ersin035, neresi saçma :P

ersin035

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

12

Saturday, 30.05.2009, 10:22

ßastan A$a Sacma..Nisa =)

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Saturday, 30.05.2009, 10:30

hahahaaaaaaaaaa bence tam tersi baştan aşagı hepsi doğruu hhahaaaaaaa

ersin035

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

14

Saturday, 30.05.2009, 10:43

:flex: Tmm ßen Sustum..bayanLara Laff..Yetismioo..

mavigece

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

15

Saturday, 30.05.2009, 13:00

erkek << kadin <<<
bay<< bayan<<< yaradan yaratmis iki tarafida napalım ben simdi üsdümü basimi yirtamam böyle die erkekler
her ne kadar degismicek seylerde bile olsa insan herseyi degis dirbiliyor yeterki isteeee

o yüzden 5 parmagin 5 i bir degil erkekler degilde bazi erkekler diyelim

katlan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

16

Saturday, 30.05.2009, 13:09

bu yazıyı yazan kişi acaba bir bayan mı yoksa erkekte kendi karekterlerinimi yazıyo . sadece kınıyorum bu yazıyı dogru bulanları

17

Saturday, 30.05.2009, 13:49

BASTAN SONA KADAR SACMA BUNU YAZAN BAYANDAN BASKA KIMSE OLAMAZ BAYANLARA GÖRE DOGRU BU YAZILAR AMA ERKEKLERE GÖRE DEGIL