Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm
slm ismail kardesim senden bi ricam olacakti yaparsan sevinirim
*DJ.Serpil*
*DJ.Serpil sizlerle
ASYA
ASYA SİZLERLE
YAZARSAN SEVİNİRİM ÇESİT COK OLURSA BİDE 100 KB DEN ASAGİ OLURSA SEVİNİRİM İSMAİL KARDESİM SİMDİKTEN EMEGİNE SAGLİK TEŞEKÜRLER
Selamlar süper calismalarinizdan dolayi tebrik ederim siteye yeni üye oldum cok begendim calismalarinizi basarilarinizin devamini dilerim saygilarimizla £rhan-Dilara sizden ricam ayri ayri erhan dilara yazarmisiniz degisik renklerde ayrica Gamzelim*fm* yazarsaniz cok sevinirim simdiden tskler :up:
isom senden allah razı olsun emegine yuregine saglik süper olmuslar :up: cok tskr ederim sagol varol
ismail abi gerçekten hepsi harika mükemmel olmuş emegine güzel yüreyine sağlık
hakkın ödenmez abi bizler için yapıyorsun yardımcı oluyorsun hakkını helelet
çok ama çok teşekkürederim abi
usta ellerine saglik supersin cok cok tskler
slm bana
dj esmer melegim
dj sinem
dj helin
dj capkin mehmet
dj isilay
harekteli ve farkli yapabilirmsiniz
simdiden tesekur ederim
ÇOK SAOL KARDEŞŞ YAAA
ELLERİNE SAGLIKKK
slm ismail bey emeklerinizi gördüm hepsi birbirinden mükemmel ellerinize sağlık... ben burda yeniyim. arkadaşlar söyledi yazıları yaptığınızı mümkünse bir kaç isim yazacağım onların herbirine birkaç çeşit yapabilirseniz sevinirim...
şimdiden ellerinize emeğinize sağlık
dj nihal (bunun bir tanesi mümkünse sarı olsun)
dj murat
dj emre (bununda biri kırmızı olursa iyi olur)
dj derya ( '' '' '' '' '' '' )
dj timur
dj timurhan
dj ibrahim
dj hazan
dj serkan
dj pınar
dj aslı
dj gizem
ya mesaj attım dj arkadaşlarımızın isimlerini ama hareketli olmasını istediğimi bildirmemişim mümkünse hareketli değişik güzel bişeyler olursa çok sevinirim...
abicim eline koluna yuregine saglik bi hatamiz bi kusurumuz varsa affola emeklerin için tesekkurler :up:
çokkkkkkkkkkkkkkkkkk tşklrrrrrrrrr emegine ve ellerine saglık güzel insan güzel dost.
eyvallah melek :thx:
isom senden allah razı olsun emegine yuregine saglik süper olmuslar :up: cok tskr ederim sagol varol
eyvallah mavis tsk lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ismail abi gerçekten hepsi harika mükemmel olmuş emegine güzel yüreyine sağlık
hakkın ödenmez abi bizler için yapıyorsun yardımcı oluyorsun hakkını helelet
çok ama çok teşekkürederim abi
begendine sevindim saygılar kardesimm
usta ellerine saglik supersin cok cok tskler
sizin yüreginiz süper kardesim gule gule kullanın