Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm arkadasim senden ricam bana lülü35.5 yazilari yapabilirmiisn müünkünse degisik olsun ,simdiden ellerine saglikkkkkkkk :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:
YAZLNİKURT FM UNUTUMUSUN ELİNE SAGLIK TSKLER
kardes yazılısı tam yazdınmı bilmiyorum konturol edersen sevinirim yalnızkurt-fm mi
YAZLNİKURT FM
hangisiyse bildir yazem
Bende istiyorummmmm :mucuk: DJ NEHIDE Cesitli sekillerde ve renklerde yazarsaniz sevinirim,boyle bi program ya da site bi turlu bulamadim,yardimci olursaniz sevinirim :thanks:
slm isom kardesim senden ricam olacak yazacagim dj isimlerini çesitlerinden yaparmisin bana 100 den az olsun isom kardesim
*D.J.Mergim*
*D.J.Canisi*
*D.J.GALİME*
BUNLARİ YAZARSAN SEVİNİRİM İSOM KARDESİM CESİT BOL OLURSA SEVİNİRM ŞİMDİKTEN TESEKÜRLER EMEGİNE SAGLİK
dj isim : yolcu
lutfen dj yolcu yapmayin bitek yolcu yasin lutfen
beyaz olsun
babam icin supris yapacagim
tskrlerrr
selamlarrr bende dj sinem istesem cok tsklr simdidenn
yine ben banada bir kac tane deisik yazarsaniz cok sevinirim elinize saglikkkkkk
bu yektanem ve güneş harika olmuş
saolunn
aynıd-sından bide şengül isyiyebilirmirim
dj sengül sizlerle
ama 100 den az olsun
çok yazdıedım ama 100 çok oldugu için koyamadımdj gülbakişlım sizlerle degişik şekillerde istiyorum şimdiden teşklrr
ellerine saglik isom cok tskrler arkadasim
DJ DUYGU YAPARMISINIZ 10,15,20,25 VE 32

)
smdden cok tesekkurler
* * * D.J. DuYGu* * * seklinde olursa sevinir
ismail kardeş başlarında dj harfi olmadan bana ömer , emre, mine, yazarsan 100 kg ı geçmesin ltf
selam
bana dj 05 yazi rengi turuncu hafiçe dönen bi yazi yazarsan sevinirim
simdiden tskler
emegine sağlık
Rica Etsem Asi Ruh yazabiliirmisin
Aksaray 68 fm
Birde Samet yazabilirmisin.