Sie sind nicht angemeldet.

i-rem

Profi

• »i-rem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 26. Juni 2007

• Nachricht senden

21

Samstag, 10. Januar 2009, 21:59

Zitat von »"serseri-45"«

kod ekle altina izliyom yaz bitti :D

:up:
en azindan acemileri caydirabilirsiniz bu yöntemle :D

beyzade67

Schüler

Registrierungsdatum: 30. Dezember 2008

• Nachricht senden

22

Mittwoch, 14. Januar 2009, 15:10

SELAMLAR...
FLATCAST TE KURMUS OLDUGUM RADYOYA AİT WEB SİTESİ UYGULAMASI HK.DA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM..BU DAHA ÇOK MEMLEKETİMLE İLGİLİ OLACAĞINDAN NASIL BİR SİTE HAZIRLANABİLİR VEYA BUNU KİME HAZIRLATABİLİRİM
TESEKKÜRLER:)

beyzade67

Schüler

• Nachricht senden

23

Mittwoch, 14. Januar 2009, 15:16

soruma cvp verebilecek birileri varmiiiii:))??

slowcu

Meister

• »slowcu« ist männlich

Registrierungsdatum: 1. Juni 2007

• Nachricht senden

24

Mittwoch, 14. Januar 2009, 15:18

beyzade67, RADYO İNDEX BÖLÜMÜNE BAK HAZİR İNDEXLER VAR KENDİNE AİT BİR SİTE YAPACAGİNA EMİNİM yANİLMİSOYRSAM VATAN İÇİNDE BİR İNDEX SİMİZ VARDİ...
AZİCİK SİTEMİZİ BİR DOLAS BENCE ;)

beyzade67

Schüler

• Nachricht senden

25

Mittwoch, 14. Januar 2009, 15:20

tesekkurler
bakıyorum hemen saolun:) :oops: :oops: :oops: :oops:

26

Mittwoch, 14. Januar 2009, 15:21

beyzade67,

arkadaşım burda sana özel bir site yapacak kimsenin vakti olcağını sanmıyorum

yapman gereken indeks bölümünden kendine uygun olan bir indeks bulup sitene uygulamak

yinede sorunu sordun arka arkaya mesaj yazmanıza gerek yok

bekleyin belki bi cevap gelir indeks yapan arkadaşlardan

cevap gelmediği sürece bolca mesaj yazmakla cevap alamazsınız

beyzade67

Schüler

• Nachricht senden

27

Mittwoch, 14. Januar 2009, 15:22

tesekkurler berat can..icimizdeki coşkudan dolayıdır can..rahatsizlik vermek istemedim..yine de saol:(

ALYEL

Schüler

• »ALYEL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 28. Oktober 2007

• Nachricht senden

28

Donnerstag, 26. März 2009, 17:18

IPLER GÖRUNUYOR ARKADASLAR BEN BULDUM SADECE NERDEN GELDIGINI GÖREMIYORSUN GIRIS SAATINE BAKARAKTA O KISININ IP BULUP BANLIYABILIYORSUNDA :) YAKINDA PAYLASICAM SIZLERLE BENDE AYLARCA UGRAS SONUCUNDA BULDUM BEN SIMDILIK KULLANIMA BASLADIM ISTEYEN ARKADASLARA YARDIMCI OLURUM

29

Donnerstag, 26. März 2009, 18:30

ALYEL,

bunu bir okurmusun --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=167230#167230

ALYEL

Schüler

• »ALYEL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 28. Oktober 2007

• Nachricht senden

30

Freitag, 27. März 2009, 00:53

OKUDUM CANSU AMA SONUC NE OLURSA OLSUN GUESTTE GELSE IP GÖRUYOM BANLIYORUM IP SAYFASINI ACIK TUTUYORUM GELDIKCE KISILER IP SAYAFASINI YENILIYOM VE O GELEN GUEST BILE OLSA IP GÖRUYOM BAN ATIYOM GELDIKCEDE ATARIM BEN PES ETMEM ONLAR ETSIN

arslan83

Anfänger

Registrierungsdatum: 19. Februar 2009

• Nachricht senden

31

Mittwoch, 29. April 2009, 19:32

Zitat von »"AllaTurkaa"«

@ xseure,
kimlerin nerden geldigini nakadar sayfanda durdugunu, giris - cikis, günlük ziyaretci sayisi vs.vs.
gösteren bircok ücretsiz program var, ben mesela bunlardan birini haftanin radyosuna yönlendiren sayfamiza ekledim.
yapman gereken öyle bir hizmete üye olup ufak bir html kodunu sayfana yapistiriyorsun.
burda --> http://www.hafta.allaturkaa.de/ solda en assagda allaturkaa banerinin altinda ufak bir logo.. üzerine tiklayinca statistikleri görebilirsin!

yada burda --> http://webstats.motigo.com/s?tab=1&link=1&id=4390039&last=more bak

fakat motigo webstats menüsü sade almanca ve ingilizce...

• »*AKLIMDASIN*« ist männlich

Registrierungsdatum: 19. April 2009

• Nachricht senden

32

Mittwoch, 29. April 2009, 19:54

slm arkadasim bu konuda sana istersen yardimci olabilirim.evet ben kendi radyoma koydum o istedigini.cokta güzel oluyor.ip ler ne kadar degissede ilk 5 rakam herzaman sabittir degismez.vede kullandigim programda ip adresi yaninda kac defa girmis, nerden girmis, saat kacta girmis ayrintili olarak görebiliyorum.bu neye yarar.bunu art niyetli kullanmamak lazım sadece art niyetli olan kişilere karşı onları uyarmak.mesela çok tanıdığınız birisi başka nickle gelip sizle dalga gecebiliyor.bu gibi olayların önüne gecebiliyosunuz.benim radyomda bunu herkes bilir ve davranışını ona göre ayarlar.bunun yanında bide 24 saat kayıt alırsanız radyonuz tamamen kontrolünüz altına girer.

masterkoc

Schüler

Registrierungsdatum: 10. August 2008

• Nachricht senden

33

Mittwoch, 29. April 2009, 20:26

çok yarralı bi yer teşekkürler...

dilek54

Anfänger

Registrierungsdatum: 19. Mai 2009

• Nachricht senden

34

Dienstag, 19. Mai 2009, 01:19

slm bana yardimci olurmsun acaba

[quote="pesimist"][quote="xseure"]GELEN KISILERIN NERDEN OLDUGUNA BAKACAM HANGI SEHIR HANGI ULKE VS. PHP DESTEKLI BIR SITE YAPIM ASAMASINDA HENUZ HTML SAYFASI UZERINDE RADYO KOPSUN BAGLANTISI SEMTI ONEMLI BENIM ICIN GIRDIGI SEHIR YANI DAHA DOGRUSU[/quote]

sana yardımcı olacak X TREME 3 var bu yöntemle kullanarak ogrenebılırsın[/quote]

slm bana yardimci olrumsun benim msn burdan bice anmyiorum da

bozlak40

Anfänger

Registrierungsdatum: 12. Oktober 2008

• Nachricht senden

35

Dienstag, 2. Juni 2009, 02:13

s.a cümleten sevgili dostlar yardıma ihtiyacım var radyonun birinde başka biri değişik bir nickle giriyor ve ordaki insanlara küfür ediyor ben radyodan ayrıldığım için bu kişiyi ben zannediyorlar ve benim üzerimden oyunlar dönüyor bu kişinin ben olmadığımı ıspatlamak istiyorum ama kimse inanmıyor radyoya girer girmez banlıyorlar beni ne yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu kişiyi nasıl bulabilirim

Imkansiz

Schüler

• »Imkansiz« ist weiblich

Registrierungsdatum: 14. Februar 2008

• Nachricht senden

36

Dienstag, 2. Juni 2009, 06:09

bozlak40,

senin sözünen inanmayanlarin radyosunda ne isin var?!
sana deger veren senin sözünede inanir ...

DJ_RÜZGAR

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 4. September 2007

• Nachricht senden

37

Dienstag, 2. Juni 2009, 17:50

en guvenli yöntem fal :D uygun fiyatla bakan hacılar hocalar var en garantısı onlar bı fal baktır yeter hemen bulur kım oldunu ;)... bu konu ne zaman kilit olacak acaba :S

muratfb06

Schüler

Registrierungsdatum: 11. August 2008

• Nachricht senden

38

Freitag, 19. Juni 2009, 09:54

Zitat von »"*AKLIMDASIN*"«

slm arkadasim bu konuda sana istersen yardimci olabilirim.evet ben kendi radyoma koydum o istedigini.cokta güzel oluyor.ip ler ne kadar degissede ilk 5 rakam herzaman sabittir degismez.vede kullandigim programda ip adresi yaninda kac defa girmis, nerden girmis, saat kacta girmis ayrintili olarak görebiliyorum.bu neye yarar.bunu art niyetli kullanmamak lazım sadece art niyetli olan kişilere karşı onları uyarmak.mesela çok tanıdığınız birisi başka nickle gelip sizle dalga gecebiliyor.bu gibi olayların önüne gecebiliyosunuz.benim radyomda bunu herkes bilir ve davranışını ona göre ayarlar.bunun yanında bide 24 saat kayıt alırsanız radyonuz tamamen kontrolünüz altına girer.

24 saat kayıt nasıl oluyo başkası dj iken kayıt yapılabiliyormu ¿

gundogduFM

Schüler

• »gundogduFM« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Dezember 2011

• Nachricht senden

39

Donnerstag, 12. März 2015, 17:09

daha önce www.motigo.com sitesinden aldıgım url ile radyoma girenlerin girdigi sehri görebiliyordum.ama şmdi göremiyorum.radyodaki motigo ikonunu tıklayınca site geliyor.eskiden girenlerin listesi gelirdi.şimdi olmuyor.yardımcı olabilirmisinizteşekkürler

alliturnam

Schüler

• »alliturnam« ist weiblich

Registrierungsdatum: 25. Januar 2007

• Nachricht senden

40

Freitag, 13. März 2015, 05:19

daha önce www.motigo.com sitesinden aldıgım url ile radyoma girenlerin girdigi sehri görebiliyordum.ama şmdi göremiyorum.radyodaki motigo ikonunu tıklayınca site geliyor.eskiden girenlerin listesi gelirdi.şimdi olmuyor.yardımcı olabilirmisinizteşekkürler

muhtemelen motigo istatistik kodlarini degistirmistir, eskiden yanilmiyorsam motigoya kayit olmak gerekmiyordu artik bu hizmeti sadece kayitli üyelere sunuyorlar http://www.motigo.com/en/services/webstats-counter.html, kayit olup yeni kodu sitene eklersen eskisi gibi bilgilere ulasabilirsin