Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 26. Juni 2007
Zitat von »"serseri-45"«
kod ekle altina izliyom yaz bitti![]()
YAKINDA PAYLASICAM SIZLERLE BENDE AYLARCA UGRAS SONUCUNDA BULDUM BEN SIMDILIK KULLANIMA BASLADIM ISTEYEN ARKADASLARA YARDIMCI OLURUM
Zitat von »"AllaTurkaa"«
@ xseure,
kimlerin nerden geldigini nakadar sayfanda durdugunu, giris - cikis, günlük ziyaretci sayisi vs.vs.
gösteren bircok ücretsiz program var, ben mesela bunlardan birini haftanin radyosuna yönlendiren sayfamiza ekledim.
yapman gereken öyle bir hizmete üye olup ufak bir html kodunu sayfana yapistiriyorsun.
burda --> http://www.hafta.allaturkaa.de/ solda en assagda allaturkaa banerinin altinda ufak bir logo.. üzerine tiklayinca statistikleri görebilirsin!
yada burda --> http://webstats.motigo.com/s?tab=1&link=1&id=4390039&last=more bak
fakat motigo webstats menüsü sade almanca ve ingilizce...
uygun fiyatla bakan hacılar hocalar var en garantısı onlar bı fal baktır yeter hemen bulur kım oldunu
... bu konu ne zaman kilit olacak acaba
Zitat von »"*AKLIMDASIN*"«
slm arkadasim bu konuda sana istersen yardimci olabilirim.evet ben kendi radyoma koydum o istedigini.cokta güzel oluyor.ip ler ne kadar degissede ilk 5 rakam herzaman sabittir degismez.vede kullandigim programda ip adresi yaninda kac defa girmis, nerden girmis, saat kacta girmis ayrintili olarak görebiliyorum.bu neye yarar.bunu art niyetli kullanmamak lazım sadece art niyetli olan kişilere karşı onları uyarmak.mesela çok tanıdığınız birisi başka nickle gelip sizle dalga gecebiliyor.bu gibi olayların önüne gecebiliyosunuz.benim radyomda bunu herkes bilir ve davranışını ona göre ayarlar.bunun yanında bide 24 saat kayıt alırsanız radyonuz tamamen kontrolünüz altına girer.
daha önce www.motigo.com sitesinden aldıgım url ile radyoma girenlerin girdigi sehri görebiliyordum.ama şmdi göremiyorum.radyodaki motigo ikonunu tıklayınca site geliyor.eskiden girenlerin listesi gelirdi.şimdi olmuyor.yardımcı olabilirmisinizteşekkürler