Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ismail kardeş teşekkür ederim emeklerine saglık
EYVALLAH KARDESİM
tsk abi ellerine saglik ellerin dert görmesin
EYVALLAH HUGO KARDESİM
birinci sayfasında tarıfesını koydum oradan bakıp yaparsın :up: [/quote]
Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık hemen bakıp denicem sağolun
dj ısmı
SELAM ISOM EMEGINIZE SAGLIK COK GUZEL YAZILAR.BENIMDE SIZDEN BIR RICAM VAR MUMKUNSE.ALTAKI ISIMLERI AYNI ANDA BIRI SAG DONMESINI DIGERININ SOLA DONEMESINI ISTIYORUM.
FiRaRi SeWDaM
YaGMuRDaN SoNRa
umarım anlata bılmısımdır)) yazı sarı olursa sevınırım.sımdıden cok tsk edıyorum emegınıze saglık
dj ısmı
SELAM ISOM EMEGINIZE SAGLIK COK GUZEL YAZILAR.BENIMDE SIZDEN BIR RICAM VAR MUMKUNSE.ALTAKI ISIMLERI AYNI ANDA BIRI SAG DONMESINI DIGERININ SOLA DONEMESINI ISTIYORUM.
FiRaRi SeWDaM
YaGMuRDaN SoNRa
umarım anlata bılmısımdır)) yazı sarı olursa sevınırım.sımdıden cok tsk edıyorum emegınıze saglık
Cok tsk ederım. benı unutunuz sanmıstım uzun zamandır bakmamıstım emegıne saglık cok hos olmuslar. Hakkını helal et kardesım .ALLAH c.c. razı olsun.
slm bende istekte bulunmustum amaa yazmamisiniz sanirim caniniz saolsun
:ileributon: ISOM, :geributon: güzel ellerinize salik tsk lerrrrrrrrrrrrrrr
[/b]slm isom Hemsom.....tek kelime ile harikasin....emegine ve ellerine saglik....ne kadar tsk. etsem acdir......basarinin devamini dilerim..
Saygilar
defalarca dj deren yazısı istemiştim..dikkate alırsanız sevinirimm....
SLM KEMAL BEN.BEN (DJ MECHUL)GIFI HAZIRLAYABILIRMISINIZ.3 VEYA 3 TANE DEGISIK OLURSA SEVINIRIM.SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM.EMEGINIZE SAGLIK.
hayrunisa, SLM HAYRUNISA.ACABA SIZ BENIM TANIDIGIM HAYRUNISAMISINIZ.ONUN ICIN SIZE MSJ ATTIM.KEMAL BEN
a.slm bi ricada daha buluna bilirmiyim :blink2:
bana iyiki dogdun simal iyiki varsin rica acela lazim lütfen
süpersin cok tsk ederim emeyine salikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eyvallah kardesim