Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yukarıda can ceylan yazdığınız sekillerde olursa sevinirim yanii hareketliği öyle olsunn
ıso abım emeyıne saglık ellerın dert gormesın saolharıka olmus tesekkurler
allah razı olsun eyvallah
bende istiyorum dj ismi
selam rica etsem dj_maltepeli ve dj_kayra banada yazarmisiniz tesekkür ederim
dj eda
eda
eda kacıncı yazısım siz yaınızı almıyormusunuz
özür yanlıs yazmısım dj tolga sizlerle olacaktı altın ve gümüş rengi tsklr
yukarda hehe
bende dj ismi istiyorum rica etsem banada yaparmisiniz dj_maltepeli dj_kayra
bende istiyorum rica ediyorum lütvenn dj-maltepeli dj -kayra lütvennnnnnnnnnnnnnn
bende dj ismi istiyorum lütvennnnn dj_kayra dj_maltepeli
Re: bende istiyorum dj ismi
bende istiyorum rica ediyorum lütvenn dj-maltepeli dj -kayra lütvennnnnnnnnnnnnnn
sırasına göre yapıyorum nazlı yazdım kardesim güle güle kullan
bende dj ismi istiyorum lütvennnnn dj_kayra dj_maltepeli
hahhahhahaha sıraya takip etsen anlardın aslında görmedi sandın dimi
İSOm abemm senı rahatsız edıyom ama gercekten bu prgram benı delı etı ark planda bu yazıyı alamadım ya burda tek yazı cıkıyo ama bende X3D DEMO yazısı cıkıyor arka planda kurban yardımcı ol ya sımdıden cok tesekur etım sana verdım rahatsızlıktan dolayda ozur dılıyorum
http://s10b.directupload.net/images/090511/kzmvpuxm.gif SAYİN abem bu link baksan anarsin yaptim gif bu arka plani
isom dj tolga yazıları olmusta dj tolga sizlerle yazıları eksık olmus toga yazıyor rica etsem dj tolga sizlerle yazrmısın aynılarını süpersin bu arada
ISOM ABİ ELİNE EMEGİNE SAGLİK BENDE DJ~ARiF YAZILI OLARK Bİ TANE RİCA EDEBİLİRMİYİM ACABA )) TSKLER
tsklr isom arkadasim gifler icin ama yanlislikla hazan yerine hozan yazmissin rica etsem DJ_HAZAN olarak düzelte bilimisin ama lütfen dönen degilde bi kac cesit renkli giff yazabilirseniz sevinirim.tsklr A.E.OLUN. kolay gelsin .