Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
radyomdaki indexi gelistirme
arkadaslar birisi radyoma girdiğinde sadece radyom açılıyor ben bu forumda ana sayfadaki radyolara tıklıyorum giriyorum ama katagoriler war forum-radyo&chat-istek-djlerimiz gibi arkadaşlar bende oyle yapmak istiyorum birasda yeniyim fazla bilmediğim için yardımınızı bekliyorum teşekkürler
mail: dj_mert1@hotmail.com
Html bölümünde tüm gerekli bilgileri bulabilirsin!
HTML --> http://www.allaturkaa.de/orion/index.php?c=10
ben html kodlarını nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz üstte mail adresimi yazdım ordan ekleyerek ayrıntılı konuşabiliriz
teşekkürler!...
bana ulaşabilirsen msn den yardımcı olabilirim
flatcast radyo da dj özelden yazılanları nasıl görebilir...
flatcast radyo da dj özelden yazılanları nasıl görebilir...
özel özeldir... sanane baskalarinin yazdiklarindan
ayrica bu baslikla ne ilgisi var?? :book:
AGK yi bir oku
radyomuza saldıranlar oluyor acil lazım
Radyonuza saldıranlar oluyorsa
1- Özeli kapat
2- Saldırıyı yapanı banla
Yapabileceklerin bu kadar
tarantula flatcast yardim bölümünde özlein nasil kapatildigi yazio ayrintili bir sekilde biraz arastirma ile bulabilirsin
Merhaba arkadaslar benimde size bir sorum olucak vallahi yardımci olursaniz cok mutlu olurum her neyse ben soruya geceyim ben radyoyu kurdum her sey hazir br tek dj mixer cıkmıyor 2 kere tıklıyorum oteki radio temalarinin oldugu yere gene yok bir cafeye gittim orda denedim olucakmi diye orda güzel kurdum evdeki bilgisayarımda olmuyor acaba guvenlik ayarlarinda bir deyisiklikmi yapmam gerek tesekurler arkadaslar kolay gelsin yardimlarinizi bekliyorum
Sadece Tools cıkıyor mixer çıkmıyorsa sayfanın chat bölümüne gelip sağa tıklayıp present seçeneğini seçtiğin takdirde mixerin gelmesi gerekli.
tools cıkıyor dediyin present basdım gelmedi yine acaba guvenlik baglantılarında sorun olmasin bu arada tşk ederim yardimin icin
sagolun denicem alakanız icin size tşk ederim