Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ISOM, slm degerli dost yine geldik kapini caldik insallah izin verirsin gönul isderki seni yormamak ama dosta dost kapina gider ricam
tatlimi tali bir cicek icin olacak
DJ~E-B-R-A-L-I-6-6
CESITLI böyutlarda kalpli yazilim ve reng maviolursa cok sevinirim bu seker dj icin dunya tatlisi icin ricam simdiden tsk eder ellerine salik derim insallah ricamizi krmasin tsk ve saygilar
sagol isomeline emegine salik allah razi olsun
cok cok tesekürler
saygilarimla salim.......
EYVALLAH KARDESİM
Değerli arkadasım İSOM
Seni çok yoruyoruz biliyorum ama radyomuz için havai fisekli olandan
1-Onur
2-Joker
İki tane yaparsan çokkkkkk mutlu olucaz.Şimdiden kocaman tesekkürlerimi
sunuyor ve radyomuza seref vermeni beklkiyoruz...
EMEL SADE ONUR MU YAZILACAK DJ ONUR ::: DJ ONU SIZLERLE FALAN OLCEKMI TAM YAILISI BILDIRISEN ÇOK MEMNUN OLACAGIM YADA MSN DEN GÖRUSELİM İSDERSEN CEVRİM DISI İLETİ YAZ
SLM İSOM BANADA SADECE DJ DERMAN VE DJ EMİN YAZARMISIN SİMDİDEN TSK EDERİM
yağmur fm
dj ateş
sıla
dj eda --- eda >>>> değişik şekillerde yapmanızı rica ediyorum
SEVGILI İSOM ARKADASIM
DJ JOKER RADYOESENDE SİZLERLE BERABER diye cokkk afilli bisi olsun
DJ ONUR ¨¨ ¨¨ ¨¨ ¨¨ ¨¨ ¨¨¨
GERİ YAZİLAR AYNI AOLSUN YANİ COKKKK SAGOLLL ELLERIN DERT GÖRMESİN EMİ...
su istekelrde bulunmustum
Dj Hugo
Dj Tolga
Radyo-Cukurca
Hosgeldiniz
Kütahya-Domanic
canli yayin
liste yayin
dogum günün kutlu olsun nice yillara
bi kac cesit ve ayyildizli demistim sayilarda 7,12,23,24 tsk ederim abi ellerine saglik bi kac yazi ekledim emegine yüregine saglik sanada zahmet veriyom
CANANFM hos geldınız yazısı ayrı olsun
HOSGELDINIZ bı bu
II DINLEMELER bide bunu yazarsanız sevınırım sımdıden tesekurler
[not : 100k altında olsun temaya konmuyor ]
tsklr iso arkadasim ama DJ_HAZAN Yazmayi unutmussun havai fisekle onun yerine 2 kere DJ_GIZOS yazmissin. rica etsem DJ_HAZAN yazabilirmisin normal ve havai fisekli olarak bi de DJ_CANTANEM olarak yazarsaniz sevinirim Allah razi olsun kolay gelsin arkadasim.
selam isom sizden bi ricam daha olcakti DJ_DUMAN GÖZLÜM SİZLERLE havai fisekli olarak yazabilirseniz sevinirim tsklr A.E.OLUN. kolay gelsin.
SLM BENIMDE BI RICAM OLACAKTI BANADA DJ GECECİ FON YAZARMISIN SIMDIDEN TSK
slm kolay gelsin süper yazıların var isom abii başarılarının devamını diliyorum :hihi:
dj emre olsun kım yaziyosa arkaslar simdiden tsk ler sagulasiniz
slm isom Arkadasim....merhaba Usakli Hemso...bende Kütahyaliyim...ismim Mustafa 41 yasindayim Almayanda kaliyorum...cok güzel dj yazi sekillerin var....cok begendim....isom Hemso bana da bi dj yazisi yaparmisin ?....havayi fisekli olsun....dj ismim.....Dj Sarioglan43.....simdiden cok tsk. ederim...ellerine emegine saglik
not : cok olmuyorsam birkac cesit dj ismi mi yaparsan cok makbule gecersin......ay bende ne yüzzüsüm yaf :-)) heheheh
Saygilar
selam bende yazi istiyorum mumkunse ama dj yazisi olmadan simdiden emeginize saglik teskler. sadece bir kac renkde nazo yasisi olacak .tsk
Teşekkürler hepsi harika rica etsem Monli yazabilirmisiniz turkuaz rengi olursa sevinirim..