agrasifim_42, 10 dakika gibi kisa bi sürede kac kisi size cevap verebilir,bu kadar agresif olmayin..
radyo acmak bu linkte anlatilmis inceleyiniz.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2680&start=0
SLM BEN RADYOSES.TR.CC ADINA BU MESAJI YAZIYORUM.BENIM SORUNUM MIXERE SARKILARI ATIYORUM FAKAT HIC ÇALMADAN TEK TEK SILINIYORLAR.DAHA ÖNCE BÖYLE BIR SORUN YOKTU RADYOM 15 GUNDUR KAPALIYDI BU GUN ACTIM.YAYIN YAPMAK ISTEDIM AMA ANLATTIGIM SORUNLA KARSILASTIM.BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ILGINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM.KEMAL BEN
Yayini zaten baska bir djden aliyor.. Yayinda olan dj'e Take Overden yayinin alindigini görüyor ama Yayini alan kisi sade mavi bi erkan görüyormus .. Ne Tema penceresi nede Mixer aciliomus.
ve biz gidigimizdede yayinin acik oldugu görüyoruz ama Mavi bi ekranla karsilasioruz..
Flatcasta şifremle giriş yapıyorum daha sonrasında start stream dediğimde mavi bir ekranda birşeyler yazıyor lütfen acil yardım edin.o anda başka radyoda açık değil flatcas programıda kurulu.ve pcyi açıp kapadım ama yine aynı hata veriyor.başka bilgisayrda yayına girebiliyorum ama bunda giremiyorum yardımcı olunn
Yardım için sağol ama format atmadım biraz bu işte acamiyim daha kapsamlı ne yapcağımı yam olarak anlatırmısınız yaşım 16 küçüğüm edit com msn adresim yanlış anlmanızı istemem sadece daha çabuk yardım etmenizi istiyorum